BLiZZ Business Kerstdiner in de Schijnwerpers

Deel Dit Bericht

7 december 2023 hebben we op een schitterende wijze het jaar mogen afsluiten met ons jaarlijkse kerstdiner. Een feestelijke gelegenheid waarbij alle leden samenkwamen om een succesvol jaar af te sluiten en te proosten op wat komen gaat.

Ik wil graag een oprechte dankjewel uitspreken aan alle fantastische leden voor jullie aanwezigheid in 2023.
Tijdens de kennisontbijten, diners en netwerkborrels.
Ik hoop van harte dat jullie hebben genoten!

Ik kijk ernaar uit om in het komende jaar weer vele mooie momenten met jullie te delen. Nogmaals, bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan ook weer deze onvergetelijke avond.

Dit jaar heb ik voor het kerstdiner de handen ineengeslagen met Stan Kreijen en zijn team van GaiaZoo

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd met een glaasje prosecco, gevolgd door een korte introductie. De avond begon buiten, waar een sfeervolle kerstmarkt met heerlijke hapjes op ons wachtte. Denk aan warme chocomelk met slagroom, glühwein met specifieke kerstmarkt specerijen, gezonde salades, fruit en vegetarische hamburgers.

De vuurkorven en sfeervolle muziek buiten creëerden een warme en feestelijke sfeer. Twee netwerkgames zorgden voor een onderbreking en gespreksstof. Vinyl-only DJ’s en een optreden van de Rock Chicks verzorgden de perfecte muzikale omlijsting.

Het was prachtig om te zien hoe iedereen ontspannen rond de vuurkorven stond, genietend van boeiende gesprekken. Leden van verschillende regio’s, branches en leeftijden kwamen samen voor een unieke netwerkervaring.

Marco Siecker | Siecker Advies & Management deelde zijn enthousiasme over het niet de hele avond aan tafels hoeven zitten na een intensieve werkweek. Het was een welkome ontsnapping.

Ron Crombaghs | Rutten x Welling advocaten: “wederom een verrassende avond in GaiaZOO waar je door de kersthuisjes met kampvuurtjes en de glühwein met warme chocolademelk het echte decembergevoel kon ervaren. Top avond!”

John Cruijsberg | Keukensale Heerlen: “Verbinden is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien gehoord en gewaardeerd voelen. Dat was gister echt goed. Bedankt voor het organiseren op een mooie lokatie en top avond.”

De woorden “verrassend” en “uniek” werden regelmatig genoemd, en eerlijk gezegd, dat was precies ons doel. BLiZZ Business staat voor netwerken met een twist, en het is altijd een uitdaging om onze diverse groep ondernemers te verrassen. Maar ik ben ervan overtuigd dat we hierin zijn geslaagd.
De komende diners zullen een meer traditionele setting hebben met wisselende tafelopstellingen en -vragen. Echter, voor het einde van het jaar, als een bedankje aan alle leden, wilden we iets bijzonders organiseren. Zonder jullie, geen BLiZZ Business!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang het laatste nieuws

Meer van deze berichten lezen

Verbinden, Gunnen & Leads genereren

Het begint hier