De arts die het hart van zijn patiënten raakt

Deel Dit Bericht

Meer menselijkheid in de geneeskunde alsook in de zakelijke wereld

1 juli was het eindelijk zo ver. Dokter Ehsan Natour kwam ons inspireren met zijn warme verhaal over hoe wij omgaan met mensen die hun onaantastbaarheid zijn kwijtgeraakt en uit hun normale doen zijn geraakt. Hoe reageren wij daar zelf op?

Hoe is het met ons als mens/ondernemer, de verpleegkundige en artsen gesteld? Waar liggen verbeterpunten.


Hoe kunnen wij elkaar als mens beter helpen door een crises heen te komen.


Bijvoorbeeld bij een hartoperatie of beroepsmatig door een lockdown.

Met zijn enorme doses humor en warmte  loodst dr. Natour ons door alle cruciale fases heen zodat we uiteindelijk goed aankomen. Goed aankomen op het einde van een inspirerend BLiZZ Business kennisontbijt alsook in zijn verhaal.

Een prachtige, inspirerende en motiverende ochtend.
De kracht van BLiZZ Business.
Verbinden door een goed gesprek.
Structureel alsook informeel netwerken met een lach!

Als het leven stilstaat

Een boek dat verplichte kost zou moeten zijn voor iedereen die in de zorg actief is. Tijdens hun opleiding of juist als de werkdruk het overneemt van de passie waarom iemand voor een baan in de zorg heeft gekozen. Daarnaast is het een boek dat iedereen ondersteunt!
Geruststelling biedt aan naasten, ondernemers in een crises alsook patiënten.

Enkele quotes uit het boek

Luisteren wordt steeds meer een kunst in onze samenleving en deze kunst kwijnt steeds verder weg. Ook in de geneeskunde. Omdat we bijna alleen nog maar machines gebruiken om diagnoses te stellen, lopen we gevaar het luisteren af te leren. De patiënt wordt een soort object met verbindingen waarop we onze medische hightech aansluiten. Dat het nog niet gelukt is om het geluid van het object patiënt te verwijderen! Dit menselijk vermogen werkt op de zenuwen!”

Begrip wederzijds:
“Heeft u nog iets nodig voor de nacht, meneer Meier?” vraagt de aardige zuster, die met de sproeten. “Nee bedankt, alles is oké.”
Hoe vaak men niet zegt: Alles is oké. Maar al zo lang is niets meer oké.
Niets geldt meer. Maar daar kunnen ze niets aan doen. Ze doen hun best, ook al zijn ze behoorlijk overwerkt. Wat dat eigenlijk betekent, merk je pas als je er zelf last van hebt: een groot tekort aan verpleegkundigen.

De zuster met de sproeten zou, als alles volgens plan was gegaan, al twee uur thuis zijn geweest.BLiZZ Business | netwerken – net even anders

Bij BLiZZ Business komen serieuze ondernemers samen. We netwerken, zorgen voor interessante leads en ontmoeten waardevolle nieuwe contacten. We delen kennis en zorgen voor zakelijke alsook persoonlijke groei. Dit doen we door middel van 9 kennisontbijtsessies, 3 diners met wisselende tafelsetting en 2 borrels per regio.

BLiZZ Business:
3 regio’s en 55 leden
kruisbestuiving

Na afloop was er natuurlijk ruimte voor een goed gesprek en ruimte om het gekochte boek door dr. Ehsan Natour te laten signeren. Als BLiZZ Business heb ik 5 boeken onder de aanwezigen verloot.
Natuurlijk was er vanuit de zaal veel interesse om zelf een boek te kopen!
We hopen dr. Natour in 2023 nogmaals te verwelkomen en zijn verhaal te horen over de verandering van menselijkheid in de geneeskunde alsook in de zakelijke wereld.

De kracht van een goed gesprek en van onze gastsprekers bij BLiZZ Business

Sluit geheel vrijblijvend aan als gast op 1 van onze kennisontbijtsessies. Ervaar of BLiZZ Business ook bij jou past. Elke maand 2 geweldige gastsprekers en de mogelijkheid om met 20-40 ondernemers aan tafel te gaan.
Kijk snel in onze agenda en reserveer hier je ticket voor het volgende ontbijt.

Graag sluit ik af met deze geweldige foto.

Dr. Natour vertelt ons over zijn vader en oom, die vanaf het scherm meekijken.

Bestel hier het boek “Als het leven stilstaat”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang het laatste nieuws

Meer van deze berichten lezen

Verbinden, Gunnen & Leads genereren

Het begint hier