Het geweldige BLiZZ Business Kerstdiner

Yes, 7 december is het zover: Hèt BLiZZ Business (netwerk)kerstdiner.
Samen toosten op een succesvol 2023 en een prachtig 2024!

Samen gaan we genieten op de betoverende en sfeervolle locatie van GaiaZoo! Stan Kreijen en zijn team staan voor ons klaar en heten ons van harte welkom in het prachtige Gaia Event Center, dat is omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs met kraampjes gehuld in warme verlichting.

Bij aankomst word je verwend met glühwein en warme chocolademelk. Daarna opent het sfeervolle kerstdorp, waar al onze gasten kunnen smullen van onbeperkte kerstlekkernijen, typerend voor een kerstmarkt. Natuurlijk hebben we ook aan onze vegetarische gasten gedacht.

Het feest zal uiteraard binnen plaatsvinden!
Voor onze muziekliefhebbers heb ik….
Special guest….

Dit is een testbericht om jullie een idee te geven van de mogelijkheden van ons Expertiseplein! Binnenkort ontvang je een uitgebreide e-mail met alle details van het diner en een link om je ticket te bestellen in je mailbox.

Deel hier op het expertise plein jouw expertise, workshops, aanbiedingen, maar ook je zoekvragen voor nieuwe werknemers en de professionals naar wie je op zoek bent!

Geen bijlage toegevoegd

Klik op het icoon om de bijlage te downloaden

TIP:  klik hieronder op “Abonneer“, zodat je automatisch via email op de hoogte wordt gehouden als er nieuwe reacties geplaatst worden.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x