Netwerken

Deel Dit Bericht

Doelgericht, structureel en ook gezellig netwerken? Dat kan!

Vind jij het moeilijk om op een passende, structurele manier te netwerken? Lees mee en ik laat je zien wat de mogelijkheden bij het Imago Support Team zijn. Hoe wij netwerken productief, interessant en toch leuk maken.

klantgericht ondernemen

Elke meeting ziet er anders uit. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op!

Het Imago Support Team ontbijt van 5 juni met gastsprekers:

Paolo Garske – MijnMarketing
Gian Kerstges – Auteur De Moedige Manager – Optimus Prime
Maurice van der Linden – WijLimburg

Lees je mee?

Het was heerlijk om elkaar weer te zien! In maart ging door COVID-19 de stekker eruit. 16 leden (inmiddels 18) hadden hun vertrouwen aan mij gegeven.

9 ontbijtsessies en 3-5 diners zouden er volgen.

De stekker ging bij velen uit hun business, alsook uit hun netwerk. Zakelijke partners, potentiële klanten en opdrachten verdwenen van de radar en velen zaten noodgedwongen thuis niet wetende of ze nog wel een bedrijf hadden.
Mijn afspraak met het Imago Support Team niet nakomen, geen meetings arrangeren, was geen optie voor mij! Dus ging ik webinars volgen om eigen te worden in de wereld van online meetings.

Vervolgens heb ik mijn angst overwonnen en me voor de camera gegooid. Zo hadden we binnen no-time de eerste online meeting staan, gevolgd door een onlineborrel.

Echter zoals Maurice van der Linden van WijLimburg in zijn mooie column schrijft zijn we hier als mens toch niet voor gemaakt. Het is mooi als hulpmiddel, maar we willen live!
Elkaar in de ogen kijken, lichaamstaal zien, lekker eten, koffie, gemotiveerd naar huis rijden en je bedenken wie je allemaal gesproken hebt, wat je allemaal gehoord hebt, de mogelijkheden die er zich voordoen! Energie.

Zoals wij afgelopen vrijdag!

Naast productief netwerken de gastvrijheid voelen en genieten van het overheerlijke ontbijt dat Kimberley en Richard Wenting van Brasserie Nieuw Ehrenstein voor ons hadden verzorgd.

We starten elke meeting met een pitch, 1 minuut voorstelronde voor iedere ondernemer! Gevolgd door een gastspreker en/of bedrijfspresentatie van een lid.

De gastsprekers van 5 Juni:

Paolo Garske van MijnMarketing: Door middel van je interessante, interactieve presentatie heb je ons weer bewust gemaakt wat online marketing voor iedere ondernemer kan betekenen.

Gian Kerstges – Auteur van de Moedige Manager: Je boek is een regelrechte aanrader voor iedere manager en leidinggevende, maar daarnaast ook voor iedere ondernemer die dagelijks voor nieuwe beslissingen staat.

Gian Kerstges

Het leuke en interessante interview over moed – DE vraag die je een nieuwe manager het beste kunt stellen – energie – mission impossible- pagina 155 en veel meer… vind je HIER

Maurice van der Linden volgde met een blik achter de schermen van Wij Limburg.

Hij startte met zijn bewondering voor zelfstandig ondernemers en nam ons mee in de wereld van oprechte journalistiek. De keuze voor een artikel in het constant bewegende aanbod. Mooie woorden volgden in zijn column:

“Hoogtepunt was afgelopen vrijdag. De netwerkontbijtsessie van het Imago Support Team van Debby Gransier bij Nieuw Ehrenstein in Kerkrade. Een prachtige plek die ik met een videocall nooit zou hebben ontdekt. De hoeve is door Stichting Limburgs Landschap in oude glorie hersteld. Kimberley en Richard Wenting exploiteren sinds het najaar de gelijknamige brasserie die in de hoeve is gevestigd. Bij binnenkomst merk je al gelijk dat ze hun ziel en zaligheid in dit project hebben gestopt. In deze fantastische ambiance mocht ik iets vertellen over WijLimburg. Ik schat dat er zo’n 20, 25 ondernemers aanwezig waren, per twee aan een tafeltje conform de richtlijnen van het RIVM. Na deze bijeenkomst wist ik het zeker: ik wil een ondernemer in de ogen kunnen kijken, al is het op anderhalve meter afstand.”

Enkele quotes van leden:

“Vol energie ging ik naar huis om mijn dag te beginnen.”

“Geweldige locatie, heerlijk ontbijt, mooie start van de dag”

“Het was een waardevolle ochtend, geweldige gastsprekers.”

“Weer waardevolle contacten gelegd. Daarom ben ik aangesloten bij het Imago Support Team.”


Het volgende Imago Support Team ontbijt is 3 juli met als speciale gast: Eric Geurts – Burgemeester van Beekdaelen

Ik zie je 3 juli!

Let op: in verband met de corona richtlijnen is er maar beperkt plaats, dus meld je snel aan via: info@blizzimago.nl en je ontvangt de uitnodiging in je mailbox

Het boek De Moedige Manager bestellen? klik hier.
Elke ochtend nieuws ontvangen van WijLimburg? Klik hier.
De Column van Maurice van der Linden in Wij Limburg van je hier.
Online ondersteuning nodig? Paolo Garske van MijnMarketing helpt je verder.

Janneke van Heugten van VIDM en William van Vessem van SRM wil ik bedanken voor hun zichtbaarheid tijdens deze corona weken en hun ruime aanbod in het volgen van webinars en trainingen.

Video’s en Interviews met het Imago Support Team vind je hier.
En natuurlijk onze leden vind je hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang het laatste nieuws

Meer van deze berichten lezen

Verbinden, Gunnen & Leads genereren

Het begint hier