Ondernemen vanaf de wallen – deel 2

Deel Dit Bericht

Die lach, de waardering, verbinding, zakelijke alsook persoonlijke groei en leads voor ons allemaal.”
Dat is BLiZZ Business voor mij. Daar doe ik het voor.

Op verzoek van de leden, mochten wij vrijdag 21 april jl., voor de derde keer Sandra Dierx verwelkomen als gastspreekster bij BLiZZ Business. En wat was het weer een interessant feestje!

Sandra Dierx Spreekster, Trainster bij Sales vanuit je hart®, Toastmaster winnares, actrice, presentatrice

Waar Sandra over spreekt:

“De tactiek van een sekswerker is gegarandeerd succes als je impact wil maken op je klanten. Of het nu gaat om het maken van een eerste indruk, de loyaliteit van je bestaande klanten waarborgen of hun verwachtingen overtreffen. Een klant op de wallen beslist binnen een paar seconden of hij naar binnen gaat of niet. Binnen 3 seconden heb jij een mening over de ander en de ander dus over jou. In die 3 seconden word jij beoordeeld op uiterlijk, lichaamstaal en stemgeluid. Uit onderzoek blijkt dat diegene die zich beter presenteren een betere carrière hebben en meer verdienen. Een terroristische aanslag in Bali was Sandra’s wake-up call.: “Het maken van keuzes die jou succes geven geeft je kracht en maakt je veerkrachtiger.” “Als ik ook maar ergens een bijdrage kan leveren in het succes van anderen dan is dat waar ik heel blij van word. Mensen inspireren, motiveren en uitdagen om kansen te pakken, anders te durven denken en lef te tonen te gaan voor succes. Wat dat succes dan ook is, want dat kan alleen jij bepalen.”

“Neem je op het einde van je dag je todo lijst mee naar huis… of je glimlach?”

Voor die lach, de waardering, verbinding, zakelijke alsook persoonlijke groei en leads voor ons allemaal. Dat is BLizz Business voor mij! Daar doe ik het voor.

Samen ondernemen. Samen groeien.
Heerlijk onze leden en gasten zo ontspannen te zien!
Direct in een goed gesprek. Dat gun ik jou ook!

Kennismaken met BLiZZ Business ?!

Dat kan! Kom geheel vrijblijvend naar 1 van onze meetings en ontdek of BLiZZ Business ook bij jou past. Koop hier je waardevolle ontbijt ticket en groei met ons mee!
Ervaar de zakelijke alsook persoonlijke groei die BLiZZ Business voor jou kan betekenen!

Tot snel,
Debby

P.S. Als gast ben je welkom om een keer tijdens een kennisontbijt te komen ervaren of BLiZZ Business ook bij jou past.
P.P.S. BLiZZ Business kent geen exclusiviteit van beroep, maar we waken wel voor overexposure. Daarom zijn onze tickets voor (life)coaches, accountants & advocaten schaars. Bij twijfel neem voor het bestellen van je ticket contact op met info@blizzbusiness.nl​
P.P.P.S. Na overleg bekijken we samen of er de juiste match is om aan te sluiten bij BLiZZ Business

De gegevens van onze dagfotograaf vind je hier: Kevin Cordewener

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang het laatste nieuws

Meer van deze berichten lezen

Verbinden, Gunnen & Leads genereren

Het begint hier