Regio: Parkstad

Angeline Mette

Directeur

Tuinarchitectuur

Voor grote én kleine tuinen, allemaal uniek en geheel in overeenstemming met de opdrachtgever.
Uw wensen vertalen naar een tuin waarin u zich volledig thuis voelt! Mijn belangrijkste taak is dus naar u luisteren. Uw tuin is immers meer dan een mooi plaatje om naar te kijken. Het is een plek om te gebruiken, in te leven en bovenal volop van te genieten.

Met mijn opleiding en kennis van planten, heesters en bomen stel ik voor u een beplantingsplan samen en schets u hoe uw tuin er over een paar seizoenen uit zal zien.

Dat betekent In het voorjaar genieten met een goed boek en glas wijn. ’s Zomers spelen met de (klein)kinderen en in het naseizoen genieten van een gezellige barbecue met familie en vrienden.

Boomdeskundige | Visuel Tree Assessment

Als gecertificeerd boomdeskundige wordt ik veel geraadpleegd inzake boomkwesties door verschillende overheden, rechtbanken, advocatenkantoren, bedrijven en particulieren in Nederland, Duitsland en België.

Ik combineer mijn uitgebreide kennis van bomen, heesters en struiken, heggen en hagen en beplanting, ervaring met boomtaxaties en veiligheidscontroles met de scholing van Prof. Dr. Claus Mattheck.

In 2018 heb ik de Lector licentie van Prof. Dr. Claus Mattheck ontvangen en presenteer als enige in Nederland het originele seminar van Prof. Dr. Claus Mattheck, verbonden aan de KIT (Universiteit van Karlsruhe Karlsruher Institut für Technologie)

Keywords:
Tuinarchitect | architect | tuin | boomdeskundige

Nog geen verdere info