angelique philips

Regio: Midden-Limburg

Angelique Philips

Eigenaar

Een goed ontwerp/advies begint met een goed gesprek.

Met mijn stappenplan maak ik voor jouw woonhuis of kantoor het perfecte interieur ontwerp.
Uiteraard wordt dit geheel afgestemd op jouw wensen. Wil je alleen maar een kleuradvies voor die ene wand in de woonkamer? Ik help je graag! Of ben je een projectinrichter en kun je in drukke tijden wel iemand gebruiken die je uithelpt bij het ontwerpen / tekenen, ook dat doe ik met veel plezier en passie.

Op basis van de wensen en eisen ga ik aan de slag met het maken van het ontwerp. Ik maak de ontwerpen in 3D, waardoor jij als klant een goed beeld krijgt van hoe jouw (woon)ruimte eruit kan gaan zien.
Na de presentatie worden de laatste puntjes op de i gezet en wordt het ontwerp definitief gemaakt.

Als er in het ontwerp maatwerk meubilair is ingetekend, dan kan ik dat voor je uitwerken met materialisatie en maatvoering, zodat het door een interieurbouwer gemaakt kan gaan worden.

Ben je aan het shoppen voor je nieuwe meubilair en zie je door de bomen het bos niet meer? Ik ga graag samen met jou op pad om te kijken welke meubels het beste passen binnen het ontwerp en jouw budget.

Van ontwerp tot en met oplevering.
Van woonark tot en met kantoorruimte.

Na 18 jaar lang het ontwerp voor vele mooie projecten bij Pennings Ontwerpt te hebben gemaakt, heb ik in augustus 2020 het besluit genomen om zelfstandig verder te gaan. Met trots kan ik dan ook mijn eigen bedrijf Angelique Philips Interieurontwerp aan jullie voorstellen.

Ik ontwerp, creëer en visualiseer jouw ideale woon- of werkomgeving.

Met mijn passie en creativiteit kan ik je op (interieur) ideeën brengen, waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Loop je al een tijd rond met het idee om je interieur te veranderen, maar weet je niet waar te beginnen? Neem dan zeker even contact op, dan plannen we een kennismakingsgesprek.