Regio: Parkstad

Annick Nieuwhof

Eigenaar

Je woont op een heerlijke plek, waar je je echt goed voelt. Of je gaat juist verhuizen naar je droomhuis en je verheugt je daar enorm op. Er is alleen één grote maar: je interieur. In de loop der jaren heb je allerlei meubelstukken bij elkaar verzameld. Je hebt eens wat veranderd en een muur geverfd, maar toch blijft het een allegaartje. Je bent er klaar mee en gunt jezelf een fijn interieur dat echt bij je past.

Dan is het tijd om samen aan de slag te gaan! Ik help je van begin tot eind aan de inrichting waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Binnen jouw budget en volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Het is tijd om je interieur te matchen met wie je bent en waar je voor staat.

 

Er voor mensen zijn en hen helpen is iets dat ik graag doe. Als kind keek ik steevast interieurprogramma’s waarna ik zelf aan de slag ging. Zoals je wel vaker ziet, koos ik na mijn studie toch voor veiligheid en ging de zorg in. Tijdens mijn baan in de zorg merkte ik dat mijn hart ergens anders lag. Het creëren van warme, comfortabele en knusse interieurs. Dat is niet over één nacht ijs gegaan. Ik volgde naast mijn loondienst baan de interieuropleiding aan de Interieuracademie. Tijdens het ontwerpen viel alles op zijn plek. Dit is waar mijn passie ligt. In 2020 waagde ik eindelijk de stap: Nieuwhof Interiors was een feit!

enkele andere leden van regio Parkstad