Regio: Midden-Limburg

Ard Clerkx

Eigenaar

Wij willen dat jouw onderneming succesvol en duurzaam is. Zorgeloos aan het werk met IT-apparatuur is dan essentieel. Door de keuze voor GoGreen IT, ben je verzekert van een betrouwbare partner met expertise.
Als bedrijf profiteer je direct van kostenbesparing. Enerzijds op de aanschaf van maatwerk apparatuur en anderzijds op het gebruik en verbruik van de apparatuur.

Eenmaal op het GoGreen IT circuit, weten wij zeker dat je deze nooit meer gaat verlaten. Waarom? Omdat je nog succesvoller en duurzamer zal zijn!

Heb je IT producten als laptops, computers, monitoren nodig? En wil je kosten besparen. Maar niet inleveren op de zekerheid van kwaliteits A-merken. Wil je zorgeloos kunnen werken en profiteren van op maat gemaakte service?

Dan ben je bij GoGreen IT aan het juiste adres. Door onze expertise word je compleet ontzorgt. En profiteer je tot wel 60% op je aankoopkosten.

Mooie bijkomstigheid voor de zakelijke markt:

Wij zijn ook gespecialiseerd in het gecertificeerd laten verwijderen van oude data. Zodoende krijgen de laptops en computers een tweede leven. En als bedrijf ontvang je er ook nog een financiële vergoeding voor.

“Ik hoef geen drie plakken kaas op mijn boterham, aan een halve plak heb ik méér dan genoeg. Hét overige geef ik liever aan mensen die het harder nodig hebben dan ik.”

Dat is waar ik GoGreen IT voor heb opgericht. Ik wil mensen helpen. Door jouw als ondernemer te helpen in het goedkoper en duurzamer aanschaffen van je IT-apparatuur, heb jij kosten voordeel en dragen we samen bij aan een groenere wereld. Een wereld waarbij ieder kind de kans krijgt naar school te gaan. Door jouw keuze wordt dat mogelijk gemaakt.

Kom op, laten we samen onze verantwoordelijkheid nemen, door het juiste voorbeeld te geven.