Regio: Maastricht

Astrid Schiepers

Eigenaar

The leadership collective staat voor samenwerken om krachtige, inclusieve en bloeiende werkculturen te creëren, waarin toekomstgericht leiderschap centraal staat. Toekomstgericht leiderschap gaat over de vaardigheid jezelf te leiden.

Wat kan ik voor jou doen?
Ik geloof absoluut in coaching. In de afgelopen jaren heb ik de resultaten gezien, die het heeft gehad op mijn cliënten. Ondernemers, managers en werknemers coach ik op een breed scala aan onderwerpen. Grote en kleine opdrachtgevers raadplegen mij op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen.

Na jaren actief te zijn geweest in diverse managementfuncties binnen de chemie, de zorgsector en de dienstverlening, ben ik nu ook ruim 20 jaar zelfstandig ondernemer. Van 2007 tot september 2023 combineerde ik het ondernemerschap met management én onderzoek bij Zuyd University of Applied Sciences. Hier ontdekte ik mijn passie voor het overdragen van kennis. In september 2023 startte ik mijn nieuwe bedrijf “The leadership collectieve”, gericht op leiderschap.

In mijn ruim 20 jaar ervaring als coach ontdekte ik de belangrijkste sleutels voor succesvol persoonlijk leiderschap. Het Leiderschapsmodelcanvas© is een methode mét werkboek, die door mij is ontwikkeld in 2024. In 8 stappen succesvoller met persoonlijk leiderschap!

 

Wie ben ik?
Ik ben een vrouw met behoorlijk wat (levens)ervaring en kennis. Ik doe onderzoek en neem mensen en organisaties mee naar de toekomst. Als coach en mentor begeleid ik mensen bij (persoonlijke) werkgerelateerde vraagstukken en organisatievraagstukken. Ik ben eerlijk en doelgericht, maar ook wendbaar. Commitment is voor mij heel belangrijk.