Regio: Maastricht

Bart Hamers

Accountmanager Mitsubishi Forklift Trucks

Welkom bij Mitsubishi Forklift Trucks, hèt merk van Logisnext Benelux.
Samen zoeken we naar de beste oplossingen voor het interne transport in uw bedrijf.

In de snel veranderende wereld van material handling equipment zoek je naar efficiënte, flexibele en eenvoudige oplossingen voor alle logistieke processen. Mitsubishi Forklift Trucks is al meer dan 25 jaar voorloper op het gebied van interne logistiek en warehouse oplossingen.

Mitsubishi Forklift Trucks fungeert als de hands-on sparringpartner voor duizenden bedrijven en levert slimme en betrouwbare totaaloplossingen. Als onderdeel van Mitsubishi Heavy Industries geniet je niet alleen van baanbrekende productinnovaties maar ook van onze wereldwijde reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en financiële gezondheid.

De trucks van Mitsubishi Forklift Trucks herken je aan het ‘jewel green’ dat in de jaren ’90 in Japan is ontwikkeld als onderscheidende marketinggedachte. De kleur van de trucks refereert aan een groene diamant en symboliseert onze kernwaarden quality, reliability & value for money.

VAN ENERGIEADVIES TOT AUTOMATISERING

Denkt u er wel eens aan om naar de inrichting van uw magazijn te kijken? Gaat u binnenkort starten met een nieuwbouw project? Wij denken graag met u mee. Logisnext kijkt met u mee en adviseert u over de nieuwste innovaties m.b.t. efficiëntie en kostenbesparing voor uw magazijn. Wij analyseren uw processen en brengen een advies uit. Mogelijk zou automatisering voor u op lange termijn de juiste optie kunnen zijn. Trucks zijn belangrijk, maar zijn enkel een deel van de oplossing.

Nog geen verdere info