Regio: Maastricht

Bianca Collaris

Zelfstandig en onafhankelijk Sparringpartner

Als Strategisch Spiegelaar ben ik dé onafhankelijk sparringpartner voor al jouw strategische en persoonlijke vraagstukken die leiden naar jouw eigen unieke pad van SUCCES!

Mijn missie is om een positieve beweging te brengen in de manier waarop we leiden, werken en zakendoen: Met ZIEL & ZAKELIJKHEID én met LEF.

Ik geloof sterk in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin mensen zich vrij voelen om zichzelf te zijn en open te communiceren. Dit bevordert een cultuur van vertrouwen, samenwerking en groei. Alles draait om (opr)échte verbindingen! Daar zet ik op in!

Zinvol zaken doen vanuit Eigenheid & Eigen-Wijsheid.

Voor wie:
Ben jij een gepassioneerde ondernemer, bestuurder, leider of organisatie die wil groeien en bloeien in zijn/haar leiderschaps- of ondernemersrol? Of heb je behoefte om te sparren over strategische of persoonlijke vraagstukken? Dan heet ik je van harte welkom!

Ik ben Bianca Collaris, Strategisch Spiegelaar met een enorme passie voor verbindend leiderschap vanuit eigenheid en EIGEN-WIJSHEID. Met een brede achtergrond in strategisch management en een scherp oog voor het menselijke aspect van leiderschap, begeleid ik jou bij het (her)ontdekken van jouw eigen unieke pad naar een succesvolle transformatie.