Regio: Midden-Limburg

Britt Robijns

Advocaat

Quattro Advocaten is een deskundig en dynamisch kantoor gevestigd nabij het centrum van Heerlen. De naam “Quattro” staat voor de vier kernwaarden van onze dienstverlening: Onafhankelijkheid, Deskundigheid, Integriteit en Partijdigheid.

Quattro Advocaten gelooft in de kracht van samenwerking met haar cliënten en haar netwerk van specialisten zoals fiscalisten en accountants om zo voor u het meest optimale resultaat te behalen. Wij ondersteunen zowel particulieren als ondernemers.

Ondernemingsrecht | Huurrecht | Vastgoedrecht |  Incasso |  ICT & IE-recht | advocaat

Britt heeft tijdens haar studie gewerkt binnen de advocatuur en is na het behalen van haar master handels- en ondernemingsrecht (Universiteit Maastricht, 2015) een eigen juridisch advies en incassopraktijk gestart. Zo heeft zij ervaring opgedaan op onder meer Ondernemingsrecht, Huurrecht, Vastgoedrecht, Incasso en ICT & IE-recht. Britt is in 2019 beëdigd als advocaat en heeft daarmee de volgende stap in haar carrière gezet.

Tevens is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Informatica en Recht (NVvIR), het Nederlands Genootschap Functionaris Gegevensbescherming (NGFG) en de Vereniging Jonge Procesadvocaten (VJP).

Specialisaties: Aansprakelijkheid en schadevergoeding, Bestuursrecht, Contractenrecht, Huurrecht, ICT- en IE-recht, Incasso, Ondernemingsrecht, Vastgoedrecht en VvE-recht.