Regio: Maastricht

Daphne Beaujean

Directeur

Sinds 1992 bieden wij vakantiehuizen aan op de mooiste plekken in zowel Zuid-, Midden- en Noord-Limburg (NL), de Voerstreek (BE), Limburg (BE), de Ardennen (BE) en de Eifel (BE). Samen met ruim tweehonderd exclusief geselecteerde huiseigenaren tekenen we als streekgebonden familiebedrijf voor nieuwe herinneringen van jaarlijks zo’n 75.000 gasten, gestoeld op onze liefde voor wat er al eeuwen is. Het adembenemende heuvellandschap, authentieke hoeves, kastelen en vakwerkhuizen én een rijk bourgondisch en cultureel leven. Van een monumentale vakwerkboerderij in het weiland, een tiny house op de glooiende heuvel, een kasteel met burcht tot een nog in werking zijnde watermolen of een authentieke stadswoning in het historische centrum. Wij zorgen dat alle juiste ingrediënten aanwezig zijn, zodat u de mooiste herinneringen kunt maken. Alle medewerkers kennen de accommodaties van binnen en buiten! Hierdoor kunnen wij u als klant of huiseigenaar niet alleen de meest bijzondere vakantiehuizen garanderen, maar zeker ook de beste en meest deskundige service.

 

Ik, Daphne Beaujean (managing director van Beaujean Vacances), vertel u graag meer over ons familiebedrijf Beaujean Vacances en waarom ik nog steeds iedere dag met heel veel plezier bezig ben met de mooiste vakantiehuizen voor u.

Als trotse Zuid-Limburgse zette mijn moeder in 1992 haar zorgzaamheid om in iets dat ze met haar eigen handen, hoofd én hart kon vormgeven.  Te beginnen met het ombouwen van hun eigen vakwerkhuis naar vakantiehuis en de bijbehorende schuur tot woonhuis. Een van de eerste groepsaccommodaties in Nederland. En dan nog eens zes objecten in de regio. Met succes.

Na meer dan twintig succesvolle jaren kwam het moment om de overdracht van het bedrijf te bespreken. Uiteindelijk heb ik Beaujean Vacances overgenomen als managing director, met mijn broer Joep als mede-eigenaar. In mijn werk neem ik de lessen van mijn moeder altijd mee. De belangrijkste les? Loyaal blijven. Aan je gevoel, de regio, de gebouwen en de lokale gemeenschap die onze familie zo aan het hart gaat.

Én daarmee aan hoogwaardige kwaliteit en een bovengemiddelde, persoonlijke service. Dichtbij jezelf blijven en daardoor dichtbij u als gast en huiseigenaren. Met een kantoor waar je binnen kunt lopen, met collega’s die in de regio wonen en werken en met een telefoontje als je online geboekt hebt. Zo brengt Beaujean al meer dan dertig jaar oude gebouwen en daarmee de regio tot waarde. Bouwen we nieuwe herinneringen, gestoeld op onze liefde voor wat was.