Regio: Maastricht

Dennis Moonen

Letselschade Jurist

OVER GERADTS & GUBBELS ADVOCATEN

In 2014 leren Nicole Geradts en Jeroen Gubbels elkaar kennen bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen te Roermond. Beiden werken daar, met ieder hun eigen specialisaties. Samen hebben ze vijf jaar de directie gevoerd over dit kantoor. In 2023 ontstaat de drive om een eigen kantoor te starten. Een specialistisch kantoor waar de cliënt centraal staat.

Doordat Nicole en Jeroen beiden verschillende specialisaties hebben, kunnen zij hun cliënten op diverse rechtsgebieden bijstaan, wat ervoor zorgt dat een cliënt bij dit kantoor in goede handen is en zich zelden elders hoeft te melden.

Arbeidsrecht;
Belastingrecht;
Huurrecht;
Personen- en familierecht;
Erfrecht;
Of ondernemingsrecht, in de breedste zin van het woord,
dan ben je bij Geradts & Gubbels advocaten aan het goede adres.

‘’Sinds 2016 sta ik slachtoffers van letselschade bij als letselschadejurist en heb al vele jaren ervaring in de behandeling van letselschadekwesties. Ik geloof in rechtvaardigheid en in het opkomen voor het slachtoffer, nu aansprakelijkheidsverzekeraars het liefst zo min mogelijk schade uitkeren en daarom zoveel mogelijk schade in twijfel trekken. Ik ga een uitdaging nooit uit de weg en maak me sterk voor het slachtoffer om uiteindelijk de schadevergoeding te krijgen waar het slachtoffer recht op heeft.

Achtergrond en opleiding:

In 2016 ben ik afgestudeerd als jurist aan de Hogeschool Zuyd met een verdieping in het privaat- en aansprakelijkheidsrecht. Tijdens mijn studie aan de Hogeschool Zuyd heb ik ervaring opgedaan bij verschillende kantoren, waarbij ik in aanraking kwam met het rechtsgebied letselschade. Daarin vond ik mijn passie om slachtoffers van letselschade bij te staan.

Ik heb me daarna verder gespecialiseerd door in 2018 de master Recht & Arbeid, met specialisatie Arbeid & Gezondheid, succesvol af te ronden. Verder heb ik in 2021 de Grotius specialisatieopleiding Personenschade met goed gevolg afgerond, om zodoende de belangen van mijn cliënten in de letselschadepraktijk nog beter te kunnen behartigen.

Daarnaast ben ik lid van het NIVRE en daar ingeschreven als NIVRE register-expert. Daardoor ben ik ieder jaar verplicht om opleidingspunten te behalen, waarmee mijn deskundigheid wordt gewaarborgd.’’