Regio: Midden-Limburg

Dennis Pantekoek

Eigenaar

TWIZZ online marketing helpt ZZP’ers en MKB’ers bij hun online marketing activiteiten en hun online presence.

Online Marketing
SEO, SEA, Social media marketing, E-mail marketing, advertising, affiliate marketing, bannering, conversie optimalisatie. Met effectieve online campagnes helpen wij jouw doelgroep te activeren.

Websites en webshops

Voor het maken van een professionele website ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn ontzettend veel webdesign mogelijkheden. Veel bedrijven hebben geen complexe website nodig. Een complete website met één of meerdere pagina’s is vaak al meer dan voldoende. Om deze sites te maken voor onze klanten maken we gebruik van WordPress.
s er behoefte aan een uitgebreide, complexe website? Al dan niet met (api) koppelingen naar andere systemen? Dan werken we samen met Websignaal. Websignaal is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen en gebruikt hiervoor Concrete5 als Content Management Systeem. Wij houden voor jou de regie en schakelen met Websignaal als technische bouwers van de online oplossing. Het design kunnen wij voor je verzorgen, maar dit mag je ook door een derde partij laten uitvoeren.

Marketing-on-demand

Geen budget voor een in-house marketing medewerker? Wij werken voor diverse klanten als marketingafdeling op oproepbasis.
Het voordeel is dat je als bedrijf één aanspreekpunt hebt, maar wel gebruik maakt van verschillende marketing specialisten.Wij werken met marketing-on-demand uitsluitend op basis van een abonnementsvorm.

Keywords:
Online Marketing Support | Social media (advertising) | Magento 2 projectmanagement | Conversie optimalisatie | SEO | SEA (Google Adwords) | Branding & Identity | Websites en webshops |

 

Ik ben Dennis Pantekoek en heb Twizz Marketing Support in 2010 opgericht met als doel MKB bedrijven te helpen hun online marketing activiteiten op te zetten en/of te verbeteren.

Inmiddels heb ik als online marketing consultant meer dan 60 bedrijven mogen helpen bij hun online activiteiten. Van het opzetten van een zakelijk social media account (Facebook/Instagram) tot en met het begeleiden naar een complexe omnichannel omgeving in Magento 2 met vele koppelingen.

Ik haal er veel plezier uit ondernemers op weg te helpen in het woud dat online marketing heet.

Heb ik zelf alle kennis in huis? Nee! Ik maak graag gebruik van mijn slimme netwerk. Hierdoor ben ik het aanspreekpunt voor de ondernemer en zorg ervoor dat op de juiste momenten de juiste specialisten voor mijn klanten aan de slag gaan.