Regio: Maastricht

Diana van Bakel

HR Coaching & Advisering

Ooit ben je je bedrijf gestart met het idee iets neer te zetten voor de toekomst. De stip op de horizon. Zo ontstond het bestaansrecht van je bedrijf, je missie. En die missie deel je het liefst met de hele wereld. Dat begint op je website!

Het is mijn missie om jou, als werkgever, te helpen om je personeel vanuit hun kracht in te zetten zodat ze een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van je bedrijfsdoelstellingen. Mijn naam is Diana van Bakel en ik ben gespecialiseerd in personeelszaken.

  • Voor directeuren van (groeiende) MKB-bedrijven ben ik een sparringpartner. Ik adviseer en ondersteun hen bij het vormgeven en opzetten van het P&O beleid, zowel flexibel als op interim basis.
  • Voor leidinggevenden, managers en P&O’ers heb ik een praktische, compacte maar complete opleiding op het gebied van duurzaam strategisch personeelsbeleid ontwikkeld genaamd ‘De kunst van het mensenwerk’. Daarnaast geef ik ook trainingen, bijvoorbeeld over dossieropbouw en werving en selectie.
  • Graag lever ik mijn bijdrage aan een verdere ontwikkeling van het HR-vak, vanuit een praktische én positieve invalshoek, kijkend naar de manier waarop personeel een bijdrage kan leveren aan de groei van je bedrijf.

Keywords  en typische onderwerpen voor Spint:

vormgeven van een strategische personeelsplanning
opbouwen van personeelsdossiers
opzetten van een introductiebeleid
opleiden en ontwikkelen van medewerkers
aandacht voor duurzame inzetbaarheid
vormgeven van werving- en selectie
inrichten van de gesprekkencyclus

Hr | advies | begeleiding

Nog geen verdere info