Regio: Parkstad

Ellen Meijers

Eigenaar

Een gezonde onderneming begint bij een gezonde bedrijfsvoering. Ongeacht de grootte van het bedrijf. Zorg voor vitaliteit op de werkplek, want vitale, gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn onmisbaar om uw onderneming tot een succes te laten leiden.

Met de gevolgen van de economische crisis en het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd wordt er een hogere kwaliteit en werkdruk van uw medewerker verwacht.

Het risico van uitval door o.a. stress, burn-out en RSI, wordt daarmee aanzienlijk vergroot. Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de werknemers stressklachten heeft met als gevolg lichamelijke of psychische klachten. Gelukkig is een groot deel van arbeid gerelateerde gezondheidsklachten beïnvloedbaar door ze vroegtijdig en effectief aan te pakken door middel van preventie.

Zen-fire biedt uw onderneming zowel preventief als probleemgerichte ondersteuning aan met vitaliteit op de werkplek, zodat u voor nu en in de toekomst uw bedrijf van binnenuit gezond houdt.

Dit doen wij door u verschillende mogelijkheden aan te bieden, zoals stoelmassages, trainingen, coaching, vitaliteitsprogramma’s en workshops.

Zen-Fire is sinds 1997 actief bij diverse grote en kleine ondernemingen om de vitaliteit op de werkplek te verhogen en is daarmee een gedegen en ervaren partner als het gaat om ondersteuning van uw gezondheidsmanagement.

Grote werkgevers als het Ministerie van VROM, APG, de Gemeente Heerlen, ZUYD Hogeschool, diverse vestigingen van de ING en Rabobank en vele andere hebben het kostenverlagende en motivatie verhogende effect van Zen-Fire ervaren en waarderen.

Nog geen verdere info