Regio: Maastricht

Esther Verhoeff

Eigenaar

Veel mensen hebben tegenwoordig last van fysieke of mentale ongemakken. Door middel van leefstijltips, aromatherapie en een plan van aanpak met orthomoleculaire suppletie kunnen veel ongemakken worden opgelost zodat jij binnenkort ook weer lekker en gezond in je vel zit.
Ik werk met een bloedtest om je gezondheid in kaart te brengen en een energetische scan behoort ook tot de mogelijkheden.
Verlang jij naar meer energie, een betere nachtrust, minder stress, een betere focus? Heb je last van vervelende klachten? Wil je graag je gezondheid verbeteren? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismaking!

Om de kracht van de natuur zoveel mogelijk te verspreiden, werk ik samen met diverse beauty professionals, personal trainers, therapeuten en coaches. Zo maken we samen de wereld nog mooier en gezonder! Wil jij binnen jouw onderneming ook werken met geurbeleving of natuurlijke voedingssupplementen en daarmee het welzijn en de gezondheid van jouw klanten verbeteren? Laten we dan eens kennismaken om een mogelijke samenwerking te bespreken.

Mijn naam is Esther Verhoeff, ik ben 45 jaar, mama en ondernemer. Op deze leeftijd voel ik mij energieker en gelukkiger dan ooit. Mijn geheim? Een gezonde leefstijl, een krachtige mindset en ondersteuning vanuit de natuur: pure essentiële oliën en voedingssupplementen gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Ik zit heerlijk in mijn vel en dat gun ik jou ook! Het is mijn passie om ook anderen te helpen naar een ‘happy & healthy’ versie van zichzelf.

enkele andere leden van regio Maastricht