Regio: Midden-Limburg

Floris Roijen

Eigenaar

Welkom bij restaurant Echt Genieten,
Dagelijks staat ons team voor jullie klaar om jullie van de lekkerste gerechten te voorzien. Ons keukenteam werkt met dagverse producten en dat proef je! Daarnaast zorgt de gastvrijheid van onze bedieningsmedewerkers ervoor dat je ongedwongen kunt genieten.
Heeft u iets te vieren, wilt u een bedrijfsuitje organiseren of gewoon gezellig samenkomen? Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij verschillende arrangementen aan.
Wilt u een reservering maken voor een groep? Of bent u opzoek naar borrelarrangement of menu op maat, bel of mail ons dan. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u!
Wist u dat er vanuit ons restaurant verschillende wandelroutes te belopen zijn. Start uw wandeling dus bij echt genieten en geniet na afloop van een lekkere lunch.

Naast ons restaurant is voldoende parkeerruimte beschikbaar!
Lunchkaart – Echt Genieten (echt-genieten.nl)
Dinerkaart – Echt Genieten (echt-genieten.nl)

Ik had al wat liefde voor het koken meegekregen van mijn oma toen we nog samen het ontbijt stonden klaar te maken in de keuken.
Maar later mocht ik proeven van het Bourgondische leven en mijn passie voor verse en pure ingrediënten groeide.

Met die passie op een creatieve manier bezig zijn, werken met de handen, en ambacht produceren. Dat was hetgeen wat ik zocht en ik wilde nooit iets anders meer.

De koksopleiding was de eerstvolgende stap.
Hierna heb ik nog vele jaren met fantastische chef’s en koks mogen samenwerken in restaurants als Château St. Gerlach en Restaurant De Swaen. Tijdens deze ervaringen heb ik veel mogen leren en ontdekken, waardoor de liefde nog verder groeide.