Regio: Midden-Limburg

Frank Kilkens

Eigenaar

HOE VERLOOPT EEN HYPOTHEEKADVIES BIJ IK REGEL JE HYPOTHEEK?

Kennismaking
Een eerste kennismaking zonder kosten. Ik beantwoord je belangrijkste vragen en maak een ikregeljehypotheek.nl berekening wat je situatie ook is.

Inventarisatie
Voor een helder en persoonlijk advies is veel informatie nodig. Ik ben goed voorbereid omdat ik al stukken van je heb ontvangen. Ik vraag door op je wensen en dromen, maar ook welke risico’s je wel of niet wilt lopen.

Meer hulp nodig?
Ook voor een aan- of verkoopmakelaar, taxateur, notaris, bouwkundige of belastingadviseur kun je bij mij terecht. Ik help je graag. Ik kan je ook compleet ontzorgen door de onderhandelingen voor je te doen als je een huis op het oog het. Door mijn unieke werkwijze stijgen je kansen op de woningmarkt.

Hypotheek advies
Ik maak een persoonlijk hypotheekadvies waarin ik met name stil sta bij de betaalbaarheid van je woonlasten in verschillende live-events.

Hypotheek offerte
Als je het plan ziet zitten en we alle keuzes hebben gemaakt vraag ik de bijbehorende hypotheekofferte aan en nemen we die samen door.

Nazorg
Ik zorg er voor dat alles op tijd bij de notaris is zodat alles netjes afgehandeld kan worden. Heb je daarna nog vragen? Laat het me weten.

Keywords:
overwaarde | verbouwen | bouw | verhuizen | samenwonen | verduurzamen | duurzaam | hypotheek

Mijn naam is Frank Kilkens, ik ben 44 jaar jong en woon in het vestingstadje Stevensweert.

Als allround hypotheekspecialist ben ik meer dan 20 jaar werkzaam als hypotheekadviseur door de hele provincie Limburg en een deel van Noord-Brabant. Hierdoor weet ik wat er speelt in het gebied waar je woont. De laatste 14 jaar heb ik voor een van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland gewerkt, de ING. Hier heb ik ervaring opgedaan bij zowel nieuwe als bestaande hypotheekklanten (bijvoorbeeld scheiding). Hierdoor heb ik net wat meer kennis dan de meeste andere adviseurs. Dat kan je echt helpen om je woonwensen wel te kunnen realiseren. Dit in combinatie met mijn uitgebreide netwerk en onbetaalbare kennis zorgt ervoor dat ik je hypotheek snel kan regelen. Dat geeft financiële rust.

Sinds 2019 heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik gestart als zelfstandig hypotheekadviseur. Gezien de ontwikkeling en groei van mijn bedrijf vond ik dat het per 01-07-2021 tijd werd voor een frisse en aantrekkelijke nieuwe identiteit!

Hier hoort een passende naam bij die een goed beeld geeft over wat ik daadwerkelijk doe. Ik regel dus je hypotheek!