Regio: Maastricht

Guido Palm

Bedrijfskundig adviseur

Werkt uw IT mee of tegen?
Levert uw IT leverancier precies wat u gevraagd heeft, maar niet wat u nodig heeft?
Is uw software een voordeel of loopt u dagelijks tegen irritaties aan?
Begrijpt uw leverancier uw behoefte of past u in zijn ‘one size fits all’ propositie?

Wilt u weten welke voordelen ICT voor uw organisatie heeft?
Lees dan snel wat 258 Management voor u kan betekenen.

Ik spar graag samen met u over hoe u uw ambities realiseert met innovatieve technische middelen. Ik breng in sterk veranderende omgevingen nieuwe en slimme ICT oplossingen in kaart die aansluiten op uw strategische doelen. Ik maak de vertaalslag van tussen uw wensen en de huidige technische mogelijkheden, maar houden hierbij rekening met wat uw organisatie aankan.

Als coach van management en IT personeel sla ik de brug tussen enerzijds de doelstellingen van een organisatie en anderzijds hoe de organisatie deze doelstellingen kan realiseren middels de inzet van slimme, innovatieve ICT.

Ik adviseer op strategisch niveau, maar sta ook als professional graag met beide benen in de klei. Voor mij staat voorop dat ik hierbij altijd rekening houd met wat uw organisatie aankan. Uw medewerkers moeten dagelijks ongestoord werken met de betrouwbare ICT tools, processen en procedures.

Ik zoek intensief de samenwerking op met uw eigen ICT professionals. Met uitgebreide marktkennis breng ik voor u mogelijk nieuwe leveranciers in kaart en kijken we samen hierbij altijd naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

enkele andere leden van regio Maastricht