Regio: Midden-Limburg

Hans Duineveld

Zelfstandig Bedrijfsadviseur HKB

HKB ondersteunt jou als ondernemer bij het realiseren van jouw ambitie.

De meeste ondernemers die wij met onze diensten begeleiden en ondersteunen zijn mensen met een nuchtere kijk op hun bedrijf. Het merendeel is van het type: niet zeuren, maar handen uit de mouwen! Zo nuchter gaan ze ook met hun bedrijf om, vaak varend op grote product- of marktkennis. Ze hebben hun bedrijf uitgebouwd vanuit vakmanschap of een goede handelsgeest. Zelfstandigheid en zelf uitdagingen oplossen is daarbij een groot goed. Toch zijn er zaken waar meer specialistische kennis bij komt kijken. Vaak onderwerpen die verband houden met de bedrijfsvoering, maar die een ondernemer veel tijd kosten. En die zaken remmen dan de zaak af of zorgen voor gebonden handen.

In die gevallen helpen wij graag. HKB ondersteunt jou als ondernemer bij het realiseren van jouw ambitie. Met onze deskundige adviseurs weet je waar je aan toe bent en maken we jouw bedrijf succesvoller. Aan de hand van het strategiekaartenmodel heeft HKB verschillende succes modules ontwikkeld die helpen bij het realiseren van jouw ambitie.

Hans is zelfstandig bedrijfskundig adviseur bij HKB. Hij neemt jarenlange ondernemerservaring, kennis over gedragstechnieken en een goede resultaatgerichte energie mee in de begeleiding van jou als ondernemer.

“Ik ben echt een teamspeler. Naast het feit dat ik daar gewoon enorm veel plezier in heb, heb ik de ervaring dat dit tot uitzonderlijke resultaten kan leiden.

In mijn tijd bij Media Markt kreeg ik de vrije hand in het aansturen van mijn vestigingen. De organisatie vertrouwde op het ondernemerschap en de gegeven verantwoordelijkheid. Ik betrok mijn team overal bij, gaf ze mandaten en maakte hen echt verantwoordelijk voor hun stukje van het proces. Samen hebben we mooie successen behaald, waren we vooruitstrevend binnen het bedrijf en hadden we vooral heel veel plezier in ons werk.

Deze ervaring en energie aangevuld met mijn bedrijfskundige kennis zet ik graag in om jou te helpen in je ondernemerschap. De HKB methode geeft hiervoor enorm goede instrumenten om te komen tot een doeltreffende strategie.”