Regio: Parkstad

Iris Ransdorp

Eigenaar

Treamink, gespecialiseerd in familieopstellingen voor het bedrijfsleven, richt zich voornamelijk op het ondersteunen van ondernemers.

Zakelijk binnen je bedrijf of in je privéleven, de manier waarop jij vandaag de dag je in het leven beweegt is onlosmakelijk verbonden met jouw systeem van herkomst. Familieopstellingen en Systemische begeleiding kunnen jou helpen om een andere uitkomst te bereiken in het hier en nu.

Tijdens een familieopstelling, neem je een kijkje in je systeem van herkomst. Een systeem is een groep met haar eigen regels en wetten. Bijvoorbeeld een gezin/familie waarin iedereen zijn eigen rol heeft. De werking van de (ongeschreven) regels en wetten, de verhoudingen onder elkaar en de onuitgesproken rollen, kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. Ze kunnen leiden tot onbegrip en verwarring. In jouw volwassen leven, kan het zo zijn dat je hier problemen door gaat ervaren als ondernemer of als leidinggevende.

Het positieve van systemisch naar een probleem kijken, is dat je het gerichter en bij de bron kunt aanpakken, waar het is ontstaan.

Denk hierbij aan uitdagingen met werknemers die te maken hebben met o.a.:

  • Burn-out
  • Verslavingen
  • Rouwverwerking
  • Financiële problemen
  • ADHD

Mijn passie voor familieopstellingen komt voort uit persoonlijke ervaring en professionele toewijding. Met diepgaande kennis en een gecertificeerde achtergrond in familieopstellingen, ben ik vastbesloten om anderen te begeleiden op hun reis naar begrip, heling en groei.

Ik geloof sterk in de transformerende kracht van systemisch werk. Door mijn eigen ervaring en voortdurende educatie ben ik in staat om een veilige, ondersteunende omgeving te bieden waarin individuen de diepere lagen van hun persoonlijke en relationele dynamieken kunnen verkennen.

Of je nu worstelt met emotionele blokkades, relationele uitdagingen of gewoon nieuwsgierig bent naar systemisch werk, ik ben hier om mijn kennis en inzichten te delen. Laten we samen ontdekken hoe familieopstellingen een sleutel kunnen zijn tot het ontrafelen van patronen en het bereiken van meer balans en welzijn in je leven.