Regio: Maastricht

Ivo Franssen

Business Manager

Jouw carrière is onze uitdaging
Uw partner in technologie

Wij bieden uitdagende en afwisselende projecten en opdrachten die bijdragen om jouw ambities en carrièredoelstellingen te realiseren. Tegelijkertijd investeren wij in persoonlijke ontwikkeling door het faciliteren van gerichte opleidingen en trainingen.

In de toenemende globalisering spelen snelle technologische ontwikkelingen en innovaties een steeds belangrijkere rol. De dynamiek die hierdoor ontstaat zorgt voor een sterke behoefte om de juiste kennis en capaciteit beschikbaar te hebben in elke fase van het proces. Ons idee is om in te spelen op deze ontwikkeling door onze opdrachtgevers te ondersteunen in het uitvoeren van projecten en opdrachten door passende capaciteitsoplossingen te bieden.

Wij investeren in lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en medewerkers. Dit doen we door het leveren alle dienstverlening, kennis en capaciteit die noodzakelijk is voor het oplossen van de flexibele en structurele capaciteitsbehoefte bij onze opdrachtgevers. Daarnaast bieden onze (nieuwe) collega’s een continu aanbod van uitdagingen met meer dan voldoende carrièrekansen en ontwikkelmogelijkheden.

Hoewel wij geen uitdaging uit de weg gaan, zijn onze opdrachtgevers voornamelijk actief in de (Hightech) Machinebouw, Automotive, (Zware) Industrie, (Petro)Chemie, IT, Energie, Food, Bouw & Infra en Pharma & Life Sciences.

Keywords:
Research & Development | Basic Engineering | Detail Engineering | Advies & Consultancy |Test & Inbedrijfstelling | Project Management & Werkvoorbereiding | software | hardware | industriële automatisering |

Ik ben een enthousiaste, doelgerichte manager die beschikt over een uitstekend empathisch vermogen, pro-activiteit, teamgevoel en commercieel denkend is. Verder zijn mijn communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld waardoor ik binnen een organisatie als ook naar buiten een professionele gesprekspartner ben. Ik ben klantgericht, dienstverlenend, ondernemend, accuraat, flexibel, creatief en oplossingsgericht. Ik kan solistisch werken, maak binnen mijn functioneren graag deel uit van een team. Iemand die zegt wat hij vindt en doet wat hij zegt. Mijn persoonlijkheid zorgt ervoor dat ik op een ongedwongen wijze contacten aanga met klanten, welke tot langdurige relaties leiden. Mijn overtuigingskracht, betrokkenheid en inlevingsvermogen zijn eigenschappen die mij kenmerken.

enkele andere leden van regio Maastricht