Regio: midden-Limburg

Jacqueline Rijks

Directeur

We zijn meer dan alleen ons fysieke lichaam

We zijn meer dan de buitenkant die we van ons zelf in de spiegel zien. Ons fysieke lichaam is de tempel waarin we leven, waar lichaam, geest en ziel samenkomen. Deze tempel vraagt om liefde, voeding, reiniging en verzorging, continue onderhoud. Alle lagen zijn verbonden met elkaar, fysiek, emotioneel, geestelijk en energetisch. Voor mij was dat geheel vanzelfsprekend, als HSP wist ik niet beter. Echter in de jarenlange ervaring met cliënten in de praktijk kwam ik erachter dat dit voor velen aparte stukken waren. Hierin ligt nu juist mijn kracht om te connecten vanuit veiligheid en vertrouwen zodat de ander bij zijn eigen intuïtie kan komen.

Wat kun je van mij verwachten?

Respect en liefde voor jou als mens, ruimte voor jezelf, mijn brede ervaring en steun gedurende jouw persoonlijke training en coaching en vooral plezier met een lach en een traan.

Inzichten, bewustwording, antwoorden, groei, innerlijke rust, gezondheid en uiteindelijk vrijheid van denken en handelen.

Als Personal Coach & Business Coach neem ik je mee op reis om de “spieren” van je intuïtie te trainen en de taal van je lichaam te begrijpen.

enkele andere leden van regio midden-Limburg