Regio: Maastricht

Jim Kikken

Mede-eigenaar

On top of your game.

Waarom kiezen voor één marketing specialist in je team als je samen met James Robinson ook een heel marketingteam kunt bouwen?

Doelgerichte marketing

Waar kunnen we jou mee (verder) helpen?
Het is ons doel om samen met jou je doelen te bereiken door middel van effectieve en doelgerichte marketingstrategieën en -campagnes. Op welk gebied kunnen wij als marketing bureau een bijdrage leveren aan het succes van jouw bedrijf?
Branding
Een sterk(er) merk.
Je wilt meer naamsbekendheid en zichtbaarheid binnen je doelgroep en een uitstraling die gezien mag worden. Maak van je werk een merk.


Leads
Betere aanvragen.
Je wilt meer én betere aanvragen voor jouw product of dienst. Zorg voor een goed gevulde (mailing)lijst van ‘ready-to-buy’ leads.
Conversies

Meer verkopen.
‘Likes don’t pay the bills’. Uiteindelijk draait het om verkopen. Je wilt meer verkopen, reserveringen, boekingen of conversies genereren.

Gek van marketing. Gek van (speciaal)bier. Gek van whiskey. En… Gek. Jim is sinds medio 2022 mede-eigenaar van James Robinson. Waar hij de afgelopen 10 jaar zijn sporen heeft verdiend bij diverse marketingbureaus in Zuid-Limburg, startte hij eind 2020 voor zichzelf onder de naam ‘Bijdehand Marketing’.

Deze dubbelzinnige bedrijfsnaam typeert Jim. Hij vindt dat ondernemers marketingkennis en -expertise áltijd bij de hand moeten hebben. Daarnaast is hijzelf behoorlijk bijdehand en houdt wel van een dubbelzinnige opmerking.

Met zijn specialisme en ruime ervaring binnen de online marketing is Jim de missing-link binnen James Robinson-pre-2023. Zijn positieve instelling, gigantische bulk aan vakkennis en passie voor ‘het verder helpen van ondernemers en bedrijven’ zorgen ervoor dat Jim x James Robinson een perfect-match is gebleken.