Regio: Midden-Limburg

Judith van Gerwen

Eigenaar

Het eerlijke verhaal, in begrijpelijke taal

Tegenwoordig zijn er veel partijen waar u terecht kunt voor advies over erfrecht, testamenten en het afwikkelen van een erfenis. Wat maakt ‘Erven & meer’ dan bijzonder in deze drukke markt? Ik geef u het eerlijke verhaal tegen een fair tarief, gewoon bij u aan de keukentafel. U verdient het om een advies op maat te krijgen, perfect passend bij uw eigen situatie en wensen.

U en uw nabestaanden ontzorgen staat bij ‘Erven & meer’ voorop. Ik kan u helpen om de zaken goed voor uw nabestaanden te regelen én kan als RegisterExecuteur ook uw nabestaanden helpen bij het afwikkelen van de erfenis. En mocht u hulp nodig hebben bij het ordenen van uw financiën, ook dan staat ‘Erven & meer’ voor u klaar.

Bent u benieuwd naar wat ‘Erven & meer’ voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Afwikkelen erfenis

Als een dierbare overleden is, komt er veel af op de erfgenamen. Er moeten in korte tijd een aantal belangrijke zaken geregeld worden. ‘Erven & meer’ biedt de hulp die u nodig heeft en u bepaalt zelf wat ik u uit handen kan nemen om u te ontzorgen.

Levenstestament

Veel mensen hebben een testament gemaakt, maar sinds enkele jaren wordt ook een levenstestament steeds belangrijker. Hierin regelt u wie uw zaken mag regelen, als u wilsonbekwaam bent, bijvoorbeeld als u dement bent of in coma ligt. Zonder een levenstestament beslist de kantonrechter hierover.

Erfrecht/Testament

Heldere informatie in combinatie met een eerlijk en begrijpelijk advies, dat is waar ‘Erven & meer’ voor staat. Ik luister naar uw wensen en kijk of het in uw persoonlijke situatie nodig is om zaken (opnieuw) goed vast te leggen.

Financiën ordenen

“Rust in uw financiële situatie geeft vaak ook rust in uw hoofd.”

Tegenwoordig zijn er veel mensen die door omstandigheden (tijdelijk) het overzicht over hun financiële situatie kwijt zijn. Post stapelt zich (vaak ongeopend) op, rekeningen blijven onbetaald en aan het einde van uw geld is altijd weer een stukje maand over. ‘Erven & meer’ geeft u het overzicht in uw financiën terug en leert u hoe u zelf uw administratie in de toekomst overzichtelijk houdt. Ook breng ik uw inkomsten en uitgaven in kaart en help ik u om deze weer in evenwicht te brengen.

 

Ik ben Judith van Gerwen-Opdenakker, de drijvende kracht achter ‘Erven & meer’. Opgegroeid in Munstergeleen en na enkele omzwervingen alweer enkele jaren woonachtig in Sittard. Ik ben notarieel jurist en gespecialiseerd in erfrecht en alles wat daarmee te maken heeft. Mijn jarenlange ervaring heb ik opgebouwd in het notariaat en bij een juridische afdeling van een grote uitvaartverzekeraar.

Mensen omschrijven mij als deskundig, duidelijk en vriendelijk. Mijn sterke kant is moeilijke zaken begrijpelijk uitleggen, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn in uw situatie en welke keuzes u kunt maken.

Als ‘Zittesj meadje’ kan dat ook gewoon in het Limburgs. De meeste energie krijg ik van mensen ontzorgen en het liefst op de “ouderwetse” manier, gewoon face-to-face met een kop koffie.