Regio: Midden-Limburg

Jurjen Boss

Eigenaar

Al jarenlang gedreven door technologie, ben ik een ondernemer geworden in ecosystemen die succesvolle productontwikkelingscycli bieden van visie tot levering. Door alle hardware- en software-engineeringvaardigheden te gebruiken die ik tijdens de eerste jaren van mijn carrière heb geleerd, kon ik posities bekleden in projectmanagement, productmanagement en leveringsmanagement bij verschillende bedrijven. Ik hou ervan een visie op te zetten met een duidelijk strategisch overzicht om teams te inspireren en te begeleiden bij het leveren van hoogwaardige producten.

 

Ik ben een sociaal, grappig en flexibel persoon die graag relaties tussen mensen binnen het bedrijf opbouwt, maar ook met partners om te kunnen innoveren door samenwerking. Goede samenwerking en communicatie vormen de basis om producten op een succesvolle manier af te leveren.

Sinds 2010 ben ik teams gaan leiden op zakelijk en technologisch niveau, waarbij ik ook teamleden kan coachen om hun hard- en softskills te verbeteren. Ik geloof sterk in teamwork, toewijding en inspiratie voor andere teamleden.