Regio: Maastricht

Karin Pinckaers

Eigenaar en Auteur

Op een heerlijk rustige plek aan de rand van Gulpen en centraal gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland vindt u Terrassencamping Osebos. De moderne uitstraling in een schilderachtige omgeving geeft onze camping een geheel eigen charme. Als u van ècht kamperen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hopen u dan ook als gast te mogen begroeten op Terrassencamping Osebos!

ANWB Erkende Camping

Kamperen in de Dutch Mountains
De beschutte en terrasvormige ligging op een zuidhelling biedt een prachtig en weids uitzicht op de “Dutch Mountains”. In het hoogseizoen is terrassencamping Osebos een uitstekende vakantiebestemming voor gezinnen. In het voor- en najaar is het vooral een aanrader voor natuur- en rustzoekers.

Limburgse gastvrijheid
Geniet samen met ons team van alles wat wij te bieden hebben! Op de website vindt u alle nodige informatie voorafgaand aan uw verblijf. Ook kunt u via de ‘Reserveren’-button gelijk uw vakantie boeken! Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch of per mail te woord. Persoonlijke zorg en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel geschreven.

Mijn lijf of mijn bedrijf
Karin Pinckaers-Lumey (52) is in de bloei van haar leven als de ziekte van Parkinson zich bij haar openbaart. Ze besluit haar leven radicaal om te gooien en probeert door veel te sporten en gezond te leven de ziekte een paar stappen voor te blijven. Helaas wordt zij onherroepelijk ingehaald door deze progressieve ziekte en moet Karin kiezen tussen haar gezondheid of haar bedrijf.

Karin schrijft op dit moment haar tweede boek.