Regio: Maastricht

Luchie Deuring

General Manager

Welkom bij Het Rijk Golfbanen! Zo gastvrij kan golf zijn.

Het Rijk Golfbanen exploiteert haar vier banen, Nijmegen, Nunspeet, Margraten en Sybrook met een filosofie sterk gericht op kwaliteit, persoonlijke service en toegankelijkheid. Onze medewerkers zijn enthousiast en hebben oog voor detail; hun passie voor het vak en hun gedrevenheid is er op gericht de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. De strategie van Het Rijk Golfbanen is gericht op het realiseren van een duurzame financieel gezonde golfbaanexploitatie, waarbij met uitstekende faciliteiten en een hoog serviceniveau wordt ingespeeld op de dynamische golfmarkt. Bij de golfbanen van Het Rijk is het mogelijk een lidmaatschap af te sluiten, maar het is ook mogelijk om tegen betaling een dag te golfen, er is voor ieder wat wils! Naast golfen is er ook de mogelijkheid om te genieten in onze restaurants. Zowel golfers als niet-golfers zijn hier van harte welkom.

Bij Golfbaan Het Rijk van Margraten heeft een mooie lijst van vaste leden, en verwelkomen ook nieuwe leden.

Lesaanbod:
Of je nu een beginnende golfer bent of ver gevorderd in je spel, op Golfbaan Het Rijk van Margraten staat een team van ervaren golfprofessionals klaar om je golfles op uw spelniveau te geven. Het lesaanbod is veelzijdig en met zorg samengesteld volgens het stappenplan van de NGF. Dit plan is zo opgezet dat het je de juiste informatie, regels en technieken aanreikt op het moment dat je daar in jouw golfontwikkeling aan toe bent. Stap voor stap en overzichtelijk dus.

Restaurant:
Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Margraten. Ons gezellige clubhuis is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In ons restaurant kunt u terecht voor zowel lunch als diner.

Ervaren Algemeen Directeur met een bewezen staat van dienst in de sportindustrie. Sterke professional in de gezondheidszorg met vaardigheden in Food & Beverage, Golf Instructie, Operationeel Management, Hospitality Management, en Sport Management