Regio: Parkstad

Machteld Parmentier

Directeur

Wil je je als professional ontwikkelen in het duurzaam oplossen van interpersoonlijke conflicten? Dreigen er conflictsituaties te ontstaan en wil je die voorkomen? Spelen er spanningen binnen de organisatie of het team en lukt het niet om die spanning effectief af te bouwen? Signaleer je een persoonlijke strijd bij steeds dezelfde medewerker(s)? Hoe los je dat op? Ga Leren Conflicteren!

Leren Conflicteren is leren hoe je kan voorkomen, dat een spanningsveld of verschil van mening, uitmondt in een conflict.
Leren Conflicteren leert ook hoe je een conflict oplost.

Managers, teamleiders, HR-managers (maar ook particulieren) hebben veel profijt van de workshops, opleidingen, de maatwerk- en individuele trajecten, die ervoor zorgen dat conflicten worden voorkomen of worden opgelost. Je leert als manager of HR-medewerker ook, hoe je effectief kunt omgaan met mogelijke verschillen in een team of binnen (werk)relaties.

Als er al sprake is van een conflict, dan kun je dit effectief oplossen met ‘Leren Conflicteren’. Je bereikt een resultaat waarmee iedereen verder kan in elke situatie.

Keywords:

conflict | conflicten | stress | mediation | workshop | trainer | politie | coach

Machteld: “Mijn missie is bijdragen aan het stoppen met de strijd.

Als ik het nieuws in de media volg, zie ik veel strijd. Als ik in organisaties en teams kijk, zie ik meer discussie dan dialoog.  Juist bij dienende beroepen zie ik mensen over grenzen gaan. We hebben allemaal overtuigingen en houden (te) vaak vast aan ons gelijk. Gewoon, omdat we het spannend vinden om ons gelijk ‘los’ te laten en het even niet te weten. Ik voel juist dat, daar waar we onderzoeken, er een vreugde en creativiteit loskomt. Dan is er altijd meer mogelijk; een ‘en-en’ oplossing; de ruimte, voorbij het oordeel en met de voetjes op de grond. Daarmee kies je je pad van geluk. Gelukkig zie ik op zo veel plekken om me heen, dat we die ruimte weten te vinden, en kunnen genieten van de ontspanning om jezelf te zijn. Daar maak ik graag het verschil, samen met jou.

Dat dient op de eerste plaats te staan: JE EIGEN GELUK!”