Regio: Midden-Limburg

Maud Rolink

Eigenaar

Gemaakt voor jou als werkgever. Met veel gemak voor je werknemers.
Dat is hoe wij de voordelen van Betaalze! het liefst samenvatten. Waarschijnlijk ben je het met ons eens: salarisadministratie is best wel een vak apart. Eigenlijk stelt een loonstrookje maken niet zo gek veel voor. Maar we hebben in ons land allerlei wetten en regels die impact hebben op de verloning. Zeker als je met je bedrijf onder een bepaalde CAO valt. Jouw werknemers verwachten elke maand dat ze van jou het juiste salaris krijgen overgemaakt. Dat is ook het enige wat jij hoeft te doen: jij betaalt ze. De salarisadministratie doen wij voor je.

De salarisadministratiesoftware van VISMA NMBRS kennen wij natuurlijk van haver tot gort. Toch gaan we je hier niet vermoeien met een technisch verhaal. Bij Betaalze! mag je ervan uitgaan dat wij jouw salarisadministratie perfect inrichten op jouw behoeften. Daarom beginnen we altijd met een intake.

We zijn echte vrouwen en mannen van de praktijk. De problemen en vraagstukken die op jouw ondernemerspad komen, zijn 9 van de 10 keer dan ook niet nieuw voor ons. We staan te popelen om je ermee te helpen. Want mensen helpen, dat is onze grote passie en drive. Natuurlijk zijn wij commercieel, maar onze adviezen zijn vooral heel erg reëel. Precies zoals we zelf zijn.