Regio: Parkstad

Nicolle van den Berg

Eigenaar

Heerlijk dineren en Lunchen bij Brasserie de Maar
Onze brasserie en brouwerij is gevestigd in een gerestaureerde boerderij middenin Jabeek, achter de kerk. Ideale plek om je wandeling of fietstocht door Beekdaelen te beginnen, pauzeren of eindigen.
Wij bieden lekker eten in onze gezellige brasserie en hebben tevens een knusse tuin waar het goed vertoeven is tijdens de zomermaanden. Er is doorgaans genoeg leven in de brouwerij, want wij werken namelijk samen met de lokale brouwerij waar al sinds 2003 een variatie aan lekkere bieren op basis van natuurlijke ingrediënten gebrouwen wordt

VERJAARDAG – JUBILEUM – BRUILOFT -BABYBORREL – GENDER REVEAL

Hard werken vind ik heerlijk en probeer mezelf op de werkvloer altijd te verbeteren. Daarbij ben ik energiek, leergierig en positief ingesteld. Tijdens stressvolle situaties probeer ik de rust te bewaren. Ik stel hoge eisen aan mezelf en aan de kwaliteit van mijn werk. En probeer ik altijd op een positieve manier te kijken naar verbeterpunten. Voor de rest heb ik erg veel interesse in alles wat met gezonde voeding te maken heeft en leef ik zo sportief en gezond mogelijk. Wanneer ik mensen hierbij kan helpen of begeleiden doe ik dit graag.