Regio: Hof van Luxe

Paul Thewissen

Partner

Resultaat gedreven, dynamisch en verbindend.
Vanuit deze drie kernwaarden werkt Baat dagelijks aan het creëren van meerwaarde voor ondernemers door oplossingen te bieden.

Vanuit vestigingen in Heerlen, Maastricht, Roermond en Maasmechelen (B) werkt Baat dagelijks aan zijn missie: solving issues. Daarvoor biedt Baat een integrale dienstverlening op het gebied van accountancy en advisering in fiscaliteit, financiele planning, juridische zaken, bedrijfsoverdracht en financieringen. Zowel nationaal als internationaal. Onze klanten zijn klein-, midden- en grootbedrijf, alsmede instellingen, stichtingen en vermogende particulieren/directeur grootaandeelhouders.

Pro-actief, ondernemend, gedreven, energiek. Baat creëert synergie door verbindingen te leggen op persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk vlak.

Ik voel me ondernemer, ik ben ondernemer en als zodanig kan ik andere ondernemers goed adviseren. Het delen van elkaars ervaring, kennis en kunde is een goede basis voor een advies met toegevoegde waarde; toegesneden op de wensen en situatie van de klant. Als fiscalist ben ik dagelijks bezig met het vinden van de juiste oplossingen op dit vakgebied. Mijn bijzondere aandacht gaat naar het vinden van de juiste groepstructuren binnen en buiten de landsgrenzen met inachtneming alle belastingmiddelen.