Regio: Midden-Limburg

Roel Van Broeckhoven

Onafhankelijk financieringsadviseur

Je bent op zoek naar bedrijfsfinanciering, maar het is geen gemakkelijke zoektocht gebleken.
Je wilt een duidelijk overzicht en vooral de beste oplossing voor jouw financieringsnood.
Je hebt er geen tijd voor en weet ook niet goed waar te beginnen.
Je bent niet alleen, meer en meer ondernemers ervaren moeite bij het financieren van hun activiteiten en toekomstplannen.

In vier stappen komen we tot de optimale oplossing op maat van jouw bedrijf en ambities. We selecteren samen de beste optie en begeleiden jou bij de financiering.

In 4 eenvoudige stappen een antwoord op jouw financieringsvraag
We begeleiden jou door het volledige financieringstraject, tot en met de aanvraag.

Roel: “De persoonlijke band met ondernemers is voor mij zeer belangrijk. Ik draag bij aan hun projecten, of het nu gaat over het kopen van een bedrijfspand of het starten van een kleine onderneming. Eens we samenwerken, is het voor de lange termijn en stopt mijn hulp en advies niet wanneer de financiering rond is.”

Enkele recensies van voormalig klanten van Roel:
“Stipte bankier met oog voor de noden van zijn cliënt. Steeds eerlijk in zijn advies en correct in zijn werk. Roel heeft mijn vertrouwen als zakelijke en als privé-cliënt.”
“Roel is het voorbeeld van een perfecte bankier, die steeds met een op maat geknipte oplossing komt voor elk probleem. Daarenboven is correctheid en eerlijkheid bij hem vanzelfsprekend. Een beter bankier zullen wij nooit vinden. (Klant sinds 7,5 Jaar).”