Regio: Midden-Limburg

Roger Gordijn

Accountmanager / Recruiter

Binnen Arx ICT zoeken we die echte diehard ICT’ers met passie voor hun vak, en dat in de breedste zin van het woord. Van business analisten tot applicatiebeheerders, alles komt voorbij.

A three way is always better…
Arx fungeert als ondersteuner en bemiddelaar bij het nemen van de volgende stap in jouw loopbaan. Dit doen we  met onze expertise binnen drie businessunits, te weten: Arx ICT, Arx Embedded en Arx Flex. Elke unit heeft zijn eigen vacatures, professionals en arbeidsvoorwaarden, maar het unieke Arx gevoel stroomt door alle drie de vertakkingen.

Ik ben gewend om gestructureerd en uitstekend werk af te leveren. Het stellen van prioriteiten en het weten om te gaan met wisselende, veranderende situaties gaat mij goed af. Doordat ik doordacht en geconcentreerd te werk ga, weet ik ook in stresssituaties de rust te behouden. Ik ben een trouwe medewerker die van uitdagingen houdt en zich niet snel van de wijs laat brengen.

Werken in een stimulerende omgeving waar ik mijn kwaliteiten ten volle kan benutten en waar ik de kans krijg om mij als mens en collega verder te ontwikkelen is een pré. Samenwerking met collega’s vind ik prettig, om op die manier gebruik te kunnen maken van elkaars kennis en kwaliteiten. Mijn basishouding kenmerkt zich in respect hebben voor mezelf en de ander, motiveren en uitgaan van mogelijkheden en kansen.

enkele andere leden van regio Midden-Limburg