Regio: Maastricht

Roger Hardy

Eigenaar

Leaders are responsible for creating an environment where people can be at their best

Centraal staat het continu verbeteren van de performance van leiders én hun teams binnen organisaties.
Hardy Consultancy doet dit door het creëren van omgevingen waarin mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn.
Maximale werknemerstevredenheid, maximale klanttevredenheid en excellente resultaten zijn dan het logische gevolg.

Excellent leiderschap is de basis van een succesvol bedrijf en team. Wie wil je zijn als leider? Wie ben je dan? Hoe functioneert jouw team dan? Dit zijn de eerste stappen die we zetten bij leiderschapscoaching.

 

Keywords:
Interem | coaching | advies | straight- leaderschip | Leiderschap

Aanvoelen én op tafel krijgen wat mensen nodig hebben om te kunnen excelleren. Dat is waar ik goed in ben. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen én te confronteren komen mensen in beweging.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het leiden en begeleiden van verandertrajecten en het coachen van leiders en hun teams in snel veranderende omgevingen. Dit heb ik gedaan bij zowel grote corporate organisaties (ING), overheid (Politie) als diverse MKB-bedrijven.

Mijn praktijkervaring combineer ik met een rugzak vol aan leiderschaps-, management- en coachopleidingen bij o.a. Nyenrode Business Universiteit, Tias School for Business and Society, Lean Six Sigma Group, Scrum.org, School voor Coaching en Inner Stance.

Om de beste versie van mezelf te kunnen zijn én blijven, word ik wekelijks gecoacht door een zwaargewicht in de wereld van coaching.

Referenties:
“Roger is een tijd terug met mij aan de slag gegaan om mij te helpen bij het leiding geven aan een onstabiel team. Dit is wat ik nodig had. Het verbinden met mensen en vertrouwen geven en krijgen. Roger is ontzettend professioneel, kundig en benaderbaar, ook in momenten buiten de 1/1 sessies.”

“Roger is een teambuilder pur sang en is in staat om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden. Hij combineert deze gave met een enorme drive om excellente resultaten te boeken. Roger staat voor executiekracht met een human touch!”

“Roger successfully guided and trained a group of international MBA students in a power session to build high performing teams. Stimulating reflection, providing actionable, managerial insights based on latest insights from literature and his rich personal managerial experience, and stimulating the group to translate the insights into action, made this a highly valued encounter with lasting impact. Chapeau!”

enkele andere leden van regio Maastricht