Regio: Maastricht

Roger Hardy

Eigenaar

Klaar om de beste versie van jezelf te creëren?

Ontdek welke doorbraken jij kunt realiseren en daarmee het maximale potentieel van jezelf en je onderneming weet te benutten.

In mijn coachingtrajecten draait alles om transformatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik bied je de tools, inzichten en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Van het versterken van leiderschapskwaliteiten tot het verbeteren van bedrijfsprocessen, ik sta aan je zijde.

Mijn coaching is gebaseerd op bewezen methodieken en een persoonlijke benadering. Ik koppel jarenlange praktijkervaring als zakelijk leider en coach aan theoretische kennis van diverse gerenommeerde business schools en coachopleidingen.

Ik geloof in actiegericht werken, open en directe communicatie en het stellen van kristalheldere en uitdagende doelen.

Samen werken we aan het doorbreken van belemmerende patronen en het ontwikkelen van een krachtige mindset. Wat troebel is maken we helder en wat onzichtbaar was wordt zichtbaar. Ik sta aan je zijde om jou te helpen om jouw persoonlijke en zakelijke potentieel te realiseren.

Ik ben Roger Hardy en met 20 jaar ervaring als zakelijk leider en coach en een diepe passie voor het coachen van ondernemers en gedreven professionals, ben ik toegewijd aan jouw persoonlijke en zakelijke succes. Mijn unieke aanpak is geworteld in het begrijpen van jouw specifieke uitdagingen en het samen ontwikkelen van effectieve oplossingen.

Of je nu worstelt met het balanceren van werk en privéleven, het groeien van je bedrijf, of het opbouwen van een sterk team, mijn expertise is er om jou door deze uitdagingen te loodsen en echte, meetbare vooruitgang te boeken.

Aanvoelen én op tafel krijgen wat mensen nodig hebben om te kunnen excelleren. Dat is waar ik goed in ben. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen én te confronteren komen mensen in beweging.

Ik heb 20 jaar ervaring in het leiden en begeleiden van transformatietrajecten en het coachen van ondernemers, zakelijk leiders en hun teams in snel veranderende omgevingen. Dit heb ik gedaan bij zowel grote corporate organisaties (ING en Renewi), overheid (Politie) als tientallen MKB-bedrijven.

Mijn praktijkervaring combineer ik met een rugzak vol aan leiderschaps-, management- en coachopleidingen bij o.a. Nyenrode Business Universiteit, Tias School for Business and Society, Lean Six Sigma Group, School voor Coaching en Straight-Line Leadership.

Om de beste versie van mezelf te kunnen zijn én blijven, word ik wekelijks gecoacht door een zwaargewicht in de wereld van coaching.