Regio: Parkstad

Ron Schiffelers

Eigenaar

Coaching is persoonlijke begeleiding.
Als dingen in je leven niet lekker lopen en je voelt je niet happy, dan kunnen we samen op zoek gaan naar de oplossing ervan. Ik coach je graag naar een situatie waarin je je wél prettig voelt. Onthoud altijd: jíj bent niet het probleem, het probleem is het probleem! We zoeken samen naar een oplossing voor dat probleem.
Onder de oplossing versta ik wat voor jou de beste manier is om met het probleem om te gaan. Het gaat tijdens het coachingsproces om het nú (waar sta je nu?) en om de toekomst (wat wil je bereiken?).

Een mens verandert niet door te praten, maar door te doen!!
Uw eigen kracht ontdekken, versterken en gebruiken. Wilt u dat? Dan zie ik ernaar uit om u aan het werk te zetten!

Keywords:
basiscoach | stress & burn-out coach | trouwambtenaar | trouwen | coach

Mijn naam is Ron Schiffelers, bij  Bureau Jeugdzorg Limburg  heb ik mij ontwikkeld tot gespecialiseerd jeugdzorgwerker, als jeugdbeschermer, indicatiesteller  (AWBZ) en consulent jeugd  voor jeugdige met een GGZ  problematiek.
In deze functie´s heb ik de observaties, verzorging, opvoeding, behandeling, stellen van indicaties (GGZ problematiek) en begeleiding van jongeren met ernstige en gecompliceerde gedragsproblemen uitgevoerd. Jongeren waarbij de ontwikkeling ernstig bedreigd werd.
De uitdaging voor mij was dan om aan te sluiten bij de eigen kracht van het gezin en hen zodoende weer perspectief te kunnen bieden.  Ze met raad en daad te ondersteunen en te begeleiden.
In 2013 ben ik ingeschreven in het bereoepsregister van het SKJ.

Tevens ben ik actief als Trouwambtenaar

You Forever

enkele andere leden van regio Parkstad