Regio: Parkstad

Saskia Vandenbroeck

Eigenaar

Je wilt iets online doen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Het online ondernemen lijkt wel een grote jungle waar je in verdwaald raakt.

Als Online Business Expert leid ik jou graag door het digitale oerwoud, zodat jij geen 100 proefabonnementen meer zelf hoeft uit te proberen en je toch groei kunt bereiken.

E-mailmarketing, online betalingen, automatiseren van werkprocessen, werken met een team op afstand, wat straalt je website uit? Dit zijn allemaal onderdelen van online ondernemen waar we naar kunnen kijken.

Dmv strategiesessies werken we een plan uit dat werkt.

En als je wilt, doen we bij Office Confetti ook de implementatie. Wel altijd met het doel dat jij deze programma’s ook zelf kunt gebruiken en niet volledig afhankelijk wordt van anderen.

Vanuit gevoel staat verbinding centraal in de manier waarop ik werk.

Ik voel me mee verantwoordelijk voor jouw succes. Maar ik zal ook kritisch zijn als je jezelf voorbij dreigt te lopen of als je teveel tegelijk wilt. Focus doet wonderen. Daar help ik je bij.

Ik krijg vaak terug van klanten dat ze een grote rust ervaren dankzij de samenwerking met mij. Daar doe ik het voor. Ik weet zelf hoe belangrijk het is om je rustig te voelen. Hoe uit rust en vertrouwen hele mooie dingen kunnen ontstaan.