Regio: Maastricht

Serge Blommendaal

Advocaat Rutten x Welling

Rutten x Welling

U bent een gedreven en enthousiaste ondernemer
U concentreert zich op uw corebusiness. Daar bent ú goed in. Dagelijks neemt u belangrijke beslissingen. Op die momenten wilt u snel een praktisch advies.​

Wij zijn advocaten en helpen u met onze kennis en ervaring. Juridische problemen lossen wij voor u op.

Sterker nog, wij richten ons vooral op het voorkomen van eventuele zakelijke issues. Dat is ons vak, onze passie. U kunt rekenen op onze informele en snelle manier van werken. Praktisch en realistisch. Zo kunt u met plezier en vol vertrouwen ondernemen.

Kleine lettertjes kennen wij niet. Onze adviezen zijn kraakhelder, kort en bondig. Kostbare en omvangrijke dossiers voorkomen wij. Een goed gesprek niet. Onze ervaring leert dat een open gesprek op basis van vertrouwen, respect en kennis, veel ellende voorkomt en tijd en geld bespaart.

Al sinds 2006 help ik bedrijven bij hun juridische uitdagingen. Ik ben voornamelijk actief in het civiele recht. Dit betreft de onderlinge problemen tussen bedrijven. Denkt u hierbij aan:
– Contractenrecht
– Huurrecht
– Arbeidsrecht
– Verzekeringsrecht & aansprakelijkheid
– ICT-recht
– Intellectueel eigendomsrecht (handelsnaam, merken)

Voor mij is het belangrijk dat cliënten hun juridische positie goed begrijpen. Dit uitleggen is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik kan mij goed verplaatsen in uw positie, de ondernemer die geconfronteerd wordt met vaak ongewenste (!) en soms zeer complexe vraagstukken. Communicatie tussen u en mij als uw advocaat is daardoor een stuk makkelijker. Niet onbelangrijk voor een succesvolle samenwerking!

Het intakegesprek is bedoeld om kennis met u te maken en een eerste inschatting van uw zaak te geven. Ik maak een eerste analyse van uw zaak en probeer de haalbaarheid aan te geven. En niet onbelangrijk: we bespreken de kosten!

enkele andere leden van regio Maastricht