Regio: Maastricht

Silke Geerts

Digital Advisory voor de MKB

Digital Advisory verbetert uw digitale bedrijfsprocessen en ondersteunt uw digitale transformatie. We bieden diensten zoals softwareselectie, implementatie, optimalisatie, training en gegevensvisualisatie. Kortom, wij helpen uw digitale business te optimaliseren.

We starten vaak met een digitale gezondheidscheck. Hoe vitaal ben jij als organisatie op digitaal vlak?

Concreet: MKB Digital Advisory houdt zich bezig met alle facetten en bijhorende uitdagingen van ‘het digitaliseren’. Wij zijn in staat om aan te sluiten bij de snel veranderende digitale wereld en de bijhorende uitdagingen waar het MKB dagelijks mee te maken heeft.

De zomer van 2022 was mijn start binnen het Digital Advisory team. Ervaring heb ik opgedaan binnen een MKB Software bedrijf waar ik als algemeen verantwoordelijke mee mocht bouwen aan de strategie en nieuwe producten.

Ik word warm van complexe structuren en lever met name een bijdrage binnen het team op gebied van IT optimalisaties en softwareselecties. Samen met de opdrachtgever ga ik actief op zoek naar de klemtonen en bepalen we een pakket van eisen waar het softwarelandschap aan moet voldoen. Rekening houdende met de soft-side van de organisatie zoals de cultuur en de mensen die met de applicaties moeten gaan werken. Daarnaast lever ik binnen het Deloitte MKB Digital Advisory team een bijdrage aan de landelijke strategie voor de commerciële aanpak en bijhorende marketing en communicatie.

Naast mijn werkzaamheden bij Deloitte ben ik actief binnen JCI Nederland (Landelijk voor digitalisering en lokaal bij dé dameskamer van Maastricht). Daarnaat ben ik trotse ‘Stadsmaker’ voor Stadslabs Sittard Geleen en zet ik mee mijn schouders onder dit onafhankelijk samenwerkingsplatform dat wordt gevormd door Stadsmakers. We faciliteren en jagen overheid, ondernemers, inwoners en maatschappelijke instellingen aan om in Sittard-Geleen samen te werken. Uit liefde voor de stad. Goh en alles wat met duurzaam ondernemerschap te maken heeft van Lokale Helden tot plaatselijke initiatieven.

Verder heb ik 2 kids, een partner, een kat ‘Storm’ en vanaf april een toffe actieve labrador ‘Frieda’.

ps: ik hou van koffie en chai latté