Regio: Midden-Limburg

Steffie Jacobs

Eigenaar

Wij zijn gespecialiseerd in het stylen van uw interieur. Wij zijn lekker geWOON gebleven, maar maken ongewoon leuke dingen!

Heeft uw bestaande woning een restyling nodig? Of gaat u binnenkort op een nieuwe locatie wonen? Dan vul ik uw wens graag voor u in. Vertel het mij en ik vertaal uw eisen in een tekening en een passend advies. Geef uw huis meer waarde en maak het wederom een genot om er te wonen.

Ik richt mijn werk voornamelijk op de particuliere en klein zakelijke markt

Tijdens mijn afspraken neem ik mijn portfoliomap mee en deze presenteer ik graag aan u. Het gaat namelijk verder dan alleen een tekening. Sfeer, emotie en gevoel probeer ik altijd vast te leggen en te vertalen in een nieuw interieur.

Vanuit Swalmen ben ik actief, maar ben inzetbaar door heel Limburg. Bent u woonachtig of heeft u een vestiging in Limburg en met name in de regio van Roermond, Venlo, Weert en Sittard, dan kom ik ook graag bij u langs.

Interieur | styling | interieurstyling |

Al van jongs af aan heb ik een passie voor stoffen, kleding en interieur. Vanuit mijn studie ben ik in aanraking gekomen met het verkopen van stoffen voor de interieurbranche. Styling en binnenhuisarchitectuur was de volgende stap! Met opeenvolgend het specialisme: Interieurontwerp / Interieurstyling. Het werken in de woningbranche blijft boeiend, zoveel mensen met zoveel uiteenlopende wensen. Het vertalen van deze woonwens in een passend ontwerp doe ik met veel plezier en passie. Ik heb in de tussentijd al veel werkervaring opgedaan. Van ontwerp naar realisatie, van stof naar raamdecoratie, van verf naar interieur en kleuradvies. Bij mij ben je aan het juiste adres! Daarnaast werk ik ook met partners samen die hoge kwaliteit producten leveren en ik hiermee op meerdere vlakken snel kan schakelen. Bij mij hoef je dus nooit lang te wachten.

Hoe ik dit doe?
Er schuilt een woonwens in iedere persoon. Deze wens probeer ik te achterhalen in een persoonlijk gesprek en deze vertaal ik naar een passende oplossing. Passend binnen budget, wens en eis.