Regio: Maastricht

Steve Iseger

Co-Owner

Verhalen tot leven brengen, het zit verankerd in onze DNA

Het is onze passie om krachtige content op een indrukwekkende en treffende manier in de wereld te zetten. Packed met een constante nieuwsgierigheid pushen we onszelf om jouw publiek met blijvende indrukken achter te laten en zijn we niet bang om de grenzen van de verbeelding te verleggen. We tillen jouw idee graag naar een next level. Samen. Simpel of complex. Het liefst met zoveel mogelijk production value en pakkende inhoud.

Nieuwsgierigheid is bij ons een constante factor. We verkennen graag nieuwe perspectieven om tailored verhaallijnen te creëren. Altijd doelgericht, detaillistisch en met een flinke dosis creativiteit. Ervan uitgaande dat elk idee start met een goed gesprek.

Met een vast netwerk aan creatives & tech ninja’s hebben we altijd de juiste mensen in huis. Elk detail wordt aandachtig bestudeerd om ervoor te zorgen dat jouw verhaal naadloos samenvalt. We overtreffen daarin graag je verwachtingen. Samenwerken is voor ons de sleutel tot succes.

Alles komt samen in de post-productiefase. Hier brengen we verhalen tot leven via een bewerkingsproces dat prachtig vormgegeven inhoud oplevert. Frame voor frame zorgen we ervoor dat jouw unieke verhaal straks gedeeld kan worden. Crafted to perfection.

Keywords:
Film | productie | verhaal | storytelling | filmproductie |

Tijdens mijn werk als onderofficier bij de Koninklijke Marechaussee heb ik mijn rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht afgerond. Maar na mijn afstuderen heb ik, tegen de verwachtingen dat ik advocaat zou worden in, besloten om mijn passie voor film en video te gaan volgen.

Na een paar jaar als allrounder voornamelijk fashion- en lifestyle video’s te hebben gemaakt, ben ik mij meer gaan richten op het regisseren van videoclips en commercials. Dit leidde tot de samenwerking met mijn compagnon Sem en het ontstaan van Opulence Films.

enkele andere leden van regio Maastricht