Regio: Maastricht

Steve Kuijpers

Managing Director

Synected is een IT Service Provider gespecialiseerd in cloud, on-premise en hybride IT-omgevingen van groot tot klein formaat, ontstaan met de gedachte of dingen niet anders konden; meer recht door zee, eerlijker en transparanter.

Middels ons brede portfolio en partnerschappen met de meest gerenommeerde bedrijven waaronder; HPE, Microsoft, Citrix, Cisco, Fortinet en Veeam, kunnen wij onze klanten een passend totaalpakket aanbieden en heeft de klant één vertrouwd aanspreekpunt voor alle IT-zaken.

Deze partnerschappen maken dat wij met trots tonen voor kwaliteit te gaan en daarbij voortdurend te streven naar perfectie. Ondersteund door ons eigen volledig redundant uitgevoerd netwerk in meerdere datacenters, aangesloten op het meest low-latency netwerk ter wereld, kunnen wij garant staan voor een optimale werking van onze producten en diensten. Waar en wanneer dan ook ter wereld.

Oftewel, wij staan voor het aanbieden van kwalitatieve producten en diensten, een eerlijke prijs en service die ook écht ontzorgt!

Cloud Services

Registreren en beheren van domeinnamen en SSL certificaten, het aanbieden van shared hosting, cloud VPS, dedicated servers en colocation. Microsoft 365, Office 365 of eventueel alleen Exchange Online of Sharepoint Online.

Managed Services

Gedeeltelijk of volledig beheer van IT-omgevingen, zowel on-premise als hybride middels onze eigen private cloud of Azure cloud, eventueel met monitoring door ons NOC. Managed backup van virtuele en fysieke servers of Office 365 met offsite backup locatie in ons datacenter. Voor ondersteuning kan gebruik gemaakt worden van onze Enterprise Service Desk.

Connectivity

Het leveren, monitoren en ondersteunen van internetverbindingen via de belangrijkste operators als KPN, VodafoneZiggo en Eurofiber, eventueel met IP-VPN. VoIP telefonie met hosted PBX of als SIP trunk. Mobiele diensten via een van de grootste mobiele netwerken van Nederland, eventueel met vast op mobiel.

Hardware en Software

Servers en storage oplossingen van HPE en netwerkapparatuur van Cisco en Fortinet. Microsoft licenties voor zowel on-premise servers als cloud diensten, Citrix Virtual Apps & Desktop en Citrix SD-WAN, Veeam Backup & Recovery en Veeam Backup for Office 365, PRTG Monitoring,s CodeTwo Email Signature en meer.

De onderlinge verbinding tussen onze producten en diensten brengt synergie, dat maakt onze naam Synected.

Keywords:
ICT-services | cyberbeveiliging | cybercrime | internet | telefonie | software

Nog geen verdere info