Regio: Parkstad

Susanne Habets

Directeur

Habets advocatuur is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht en sportrecht.

Op het gebied van arbeidsrecht biedt Habets advocatuur de klant duidelijke en direct bruikbare adviezen met als doel om tot een zakelijke en zo praktisch mogelijke oplossing te komen, waarbij het belang van de klant voorop staat. Ook wordt de klant ondersteuning geboden bij het (door)ontwikkelen van diens HR beleid.

Werkgebieden van Habets advocatuur zijn onder andere:
–    individueel en collectief ontslagrecht
–    reorganisaties en herstructureringen
–    arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden
–    arbeidsomstandigheden en bedrijfsongevallen
–    arbeidsongeschikte werknemers
–    medezeggenschapsrecht
–    cao-recht
–    statutair bestuurders
–    non-concurrentiegeschillen

Op het gebied van sportrecht werkt Habets advocatuur samen met werkgevers die actief zijn in de sportsector en ondersteunt zij hen bij het bereiken van hun doelstellingen. Ook kunnen sporters terecht bij Habets advocatuur voor adviezen over bijvoorbeeld arbeidsrecht, tuchtrecht, aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht.

Habets advocatuur beschikt over een uitgebreid netwerk. Daar waar nodig werkt Habets advocatuur samen met specialisten op andere rechtsgebieden of zullen klanten worden doorverwezen naar deze specialisten.

Keywords:
advocaat | advocatuur

Susanne Habets is sedert 1999 werkzaam als advocaat. Na bijna 15 jaar als advocaat arbeidsrecht (en later ook sportrecht) bij Thuis & Partners advocaten te hebben gewerkt, heeft zij met ingang van 1 september 2015 Habets advocatuur opgericht.

Vanuit een gedegen vakkennis hecht Susanne aan een eerlijke en oplossingsgerichte benadering van vraagstukken en een zakelijke maar prettige samenwerking. Zij treedt op voor zowel werkgevers als werknemers en adviseert (en procedeert) ondermeer over zaken die gerelateerd zijn aan het arbeidsrecht. Te denken valt aan kwesties rondom ontslag, ziekte en re-integratie, medezeggenschap, reorganisaties en herstructureringen, arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, etc. Susanne heeft met succes de Grotius specialisatieopleiding ‘Arbeidsrecht’ afgerond en zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.