Regio: Hof van Luxe, Parkstad

Tim Blom

Eigenaar

GELD MAAKT GELUKKIG
Werken, wonen, gezin; bij alles wat we belangrijk vinden in ons leven, speelt geld een centrale rol. We zijn graag succesvol op alle fronten en financiële zekerheid draagt daar in grote mate aan bij. Maar hoe maken we op dat vlak nu de juiste keuzes? Hoe wegen we in de wirwar van hypotheken, pensioenen, lijfrentes en kapitaalverzekeringen onze risico’s en kansen zorgvuldig af? Met een persoonlijk financieel plan, zet je je toekomst op de rit.

Finest Planning; financiële planning op maat
Niets zo persoonlijk als een financieel toekomstplan. Natuurlijk gaat het uiteindelijk allemaal om cijfertjes, maar bij Finest Planning draait het vooral om jou en de toekomst die jij voor ogen hebt. Één centraal aanspreekpunt voor al je fiscale, juridische en financiële vragen. En niet ons, maar jouw financieel gewin als uitgangspunt. Hoe? Lees hier meer over onze diensten.

Betrouwbaar en gecertificeerd
Finest Planning is het antwoord van oprichter Tim Blom op de huidige financiële graaicultuur. Afkomstig uit de bankenwereld als ervaren, gecertificeerd financieel planner, wil hij met Finest Planning een nieuwe weg inslaan. Een betrouwbare weg, die zijn cliënten zonder vage omwegen direct op de juiste route zet naar vermogen voor nu en in de toekomst. Ook jou helpen we graag. Neem vrijblijvend contact op om je situatie te bespreken.

Dit moet je doen bij het winnen van een miljoen – L1

Keywords:
financiële vraagstukken | strategie | geld | vermogen | carrièreplanning | vermogen | pensioen | beleggen | investeren

“Mensen oprecht helpen om van hun financiële dromen werkelijkheid te maken, is voor mij het hoogst haalbare rendement…”

Finest Planning is opgericht door Tim Blom. Na zijn Heao-opleiding fiscale economie werkte hij ondermeer als belastingadviseur bij diverse grote kantoren en als accountmanager private banking bij de Rabobank. Ondertussen groeide hij door tot gecertificeerd financieel planner en erkend hypotheekadviseur. Sinds 2015 werkt Tim zelfstandig als gecertificeerd financieel planner en in die hoedanigheid is hij lid van de Federatie Financieel Planners. Zijn onafhankelijke positie geeft Tim de ruimte om eerlijk en open te zijn in zijn adviezen.

Missie & visie
Mensen en cijfers: bij Tim gaan zijn twee grootste passies hand in hand. Door mensen oprecht bij te staan in het najagen van hun doelen en dromen, hoopt hij ze financiële rust en zekerheid te geven. In begrijpelijke taal maakt hij persoonlijke situaties inzichtelijk en legt hij kansen voor de toekomst bloot. Als gecertificeerd financieel planner gaat hij altijd voor het hoogst haalbare rendement voor zijn cliënten.

De werkwijze van Finest planning
Een goede samenwerking valt of staat met vertrouwen. Dit is bij Finest planning dan ook altijd de basis. Eerlijk, onafhankelijk advies, van begin tot het eind. Na een eerste kennismaking volgt een vrijblijvende offerte. Vervolgens worden na een grondige inventarisatie de financiële positie en wensen in kaart gebracht en kunnen we concreet naar de gestelde doelen toewerken. De dienstverlening wordt daar met maatwerk volledig op afgestemd.