Wat versta jij onder ondernemen?

Deel Dit Bericht

Samen ontbijten, dineren en borrelen.

Op deze mooie vrijdagochtend begin juli verwelkom ik mijn leden en gasten weer zelf bij de ingang van Hotel de Rousch. Dankbaar voor de mooie opkomst.

31 ondernemers samen aan tafel. Maar liefst 13 gasten mag ik welkom heten.

Onze gastspreker Henk Hover, presentator van L1, komt gezellig naast mij staan. We hebben al een kort gesprek met iedereen en ik praat Henk bij over het verloop van de ochtend.

We starten met een dynamische en korte voorstelronde van onze leden en gasten.

Gasten krijgen de mogelijkheid om zich in een korte pitch voor te stellen.
Leden stellen zich in 1 krachtige zin voor.
Enkele leden vertellen over bijzondere ontwikkelingen binnen hun bedrijf.

Deze keer was het woord aan:

Leon Keppels (Horeca Huis Limburg): Hij nam ons mee in de mooiste week van zijn carrière als Horeca Makelaar! Een geweldig succesvolle week na een spannend jaar. Wij genieten mee van zijn succes!

Myra Fensmaster of your own universe” weet ons weer mee te nemen in haar waardevolle kijk op het leven!

Onze eigen geweldige verteller en “blogschrijver van het jaar” Ron Crombaghs (Rutten & Welling advocaten) nam ons mee in een van zijn ‘zaken’ van afgelopen jaar. Tranen over onze wangen van het lachen.

Structureel, dynamisch alsook gezellig netwerken. Ja, Dat Wil Ik Ook!

En dan is het tijd voor onze gastspreker!

Hij oogt een tikkeltje nerveus. Henk Hover. Tijdens zijn presentatie vertelt Henk direct waarom.

Normaal ziet Henk zijn publiek niet. Staat hij voor een camera en/of alleen een microfoon. Nu zitten er 30 ondernemers vol interesse met hun gezicht op hem gericht, benieuwd naar zijn verhaal.
Het tweede dat Henk met ons deelt is het respect dat hij heeft voor alle ondernemers in de zaal. Hij is in loondienst bij L1, zijn loon komt veilig elke maand op zijn rekening en hij deelt met ons welk gevoel dat geeft.

Eigenlijk zegt hij hiermee dat hij zichzelf niet als ondernemer ziet. Echter wat we in Henks verhaal duidelijk herkennen is dat Henk ontzettend ondernemend is. Hij heeft een hele plank vol met ideeën. Is het ene idee nog niet uitgewerkt, komt het volgende idee al in hem op.

Als dat niet ondernemen is weet ik het ook niet.

Een netwerkbijeenkomst staat door saamhorigheid, betrokken zijn. Na Henks verhaal komen er waardevolle vragen vanuit de zaal. Henk kan hier mooi op inspelen.
Opeens is er de vraag van Leon Keppels of we niet kunnen afronden met het Limburgs Volkslied. Henk kijkt vragend naar mij of er nog tijd is. Hier maken we natuurlijk tijd voor. We ronden zingend af en zijn precies om half 10 klaar.

Tijd is geld voor de hardwerkende ondernemer

Klaar om verder te netwerken met elkaar. De samenhorigheid is gelegd. Mijn taak is vervuld. 31 ondernemers heb ik, samen met mijn leden, weer bij elkaar gebracht. Mooie verhalen zijn verteld en worden nog verteld. Opdrachten worden gegenereerd. Het zaadje is gepland.

netwerken – inspireren – leren van elkaar

Een geweldig mooie bijeenkomst met weer nieuwe leden. Wat ons op 31 leden brengt.
Daarnaast zijn de eerste bouwstenen voor de tweede groep van Blizz Business gelegd. Geweldige ambassadeurs heb ik om mij heen. We groeien verder naar midden-Limburg!

Elk lid van Blizz Business is waardevol. Ieder lid is uniek en draagt zijn/haar eigen steentje bij. Alleen de positieve verhalen van mijn leden zorgen voor deze dynamische groei! Dank je wel hiervoor!

Leon Keppels heeft zich voorgedragen als ambassadeur voor onze tweede groep. Geweldig nieuws, Leon!

Meer mooi nieuws:

Er is een brochure in de maak die mijn visie, normen en waarden van Blizz Business precies in kaart brengt. Duidelijkheid binnen BLiZZ Business. De groei naar een tweede groep moet voor iedereen interessant zijn! Ook voor mijn eerste leden. Zonder hen zou ik hier nooit staan.
Hoe de mix van alle netwerkcollega’s door zuid-, midden- en wellicht heel Limburg eruit gaat zien? In mijn hoofd is het duidelijk. De brochure laat het in het najaar zien.

Voor nu iedereen een mooie zomertijd. Ik kijk uit naar een prachtige tweede helft van 2021!

De volgende bijeenkomst is op 3 september met gastsprekers: Martin de Beer – Wethouder Economie, Arbeidsmarkt en Sport bij Gemeente Heerlen en Sandra Dierx – Trainer bij Sales vanuit je Hart®| Spreker | Presentatrice

Daar kun jij als gast bij zijn! Heerlijk mee ontbijten in de Wilgentuin van het gloednieuwe hotel Rousch te Heerlen. Schrijf je snel in en maak kennis met Blizz Business.

Ja, Dat Wil Ik Ook!

Tot 3 september!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang het laatste nieuws

Meer van deze berichten lezen

Verbinden, Gunnen & Leads genereren

Het begint hier